Pemenang End Year Giveaway

January 05, 2013


Assalamualaikum,

Tumblr_mfv5c9cpf51rjr51zo1_1280_large

Akhirnya, FD umumkan juga siapa pemenang untul End Year Giveaway. Jom tengok siapa yang bertuah :D


RANDOM.ORG (40 ORANG PEMENANG)



    


 


 











**HADIAH AKAN DIBERIKAN BERDASARKAN HADIAH YANG KORANG LISTKAN DALAM ENTRI TERSEBUT. UNTUK YANG TAK TULIS DALAM ENTRI, HADIAH AKAN DIBERIKAN SECARA RAWAK**


ENTRI KREATIF (2 PEMENANG)


PEMENANG DOMAIN (2 PEMENANG)
Sponsor domain akan contact pemenang. Yang lain tu sponsor tak pilih sebab korang takde sumber income dalam blog. Dan ada pula yang dah register dotmy. Harap maklum :)


TAHNIAH KEPADA PEMENANG! ^^

Kepada pemenang, sila bagi details kat SINI ye. Untuk yang takde FB, bagi details kat Twitter atau email FD - ftndiana@ymail.com. FD perlukan;
Nama:
Alamat:
No. tel:
Link entri:

Senarai hadiah yang masih available:
Long necklace | Novel | Souvenir dari Russia x 10 pemenang | Set Pen x 4 pemenang | Keychain Angry Bird  x 3 pemenang | Hadiah Misteri x 3 pemenang | CD Filem Senjakala , Audy Selalu Terdepan (artis Indonesia)  | Voucher Shopping | Pashmina | Shawl Sateen | Topup RM10 x 3 pemenang | Topup RM5 + Review blog + bloglist kekal | Topup RM5 + Review blog x 3 pemenang | Topup RM5 | Simple header x 2 pemenang | Header transparent | Cusror name x 3 pemenang | Bloglist x 6 pemenang


Untuk yang tak menang, jangan sedih-sedih ye. FD akan buat giveaway lagi dalam pertengahan bulan ni. Kali ni ber-partner ^^v tunggu je k?


UPDATE!!
  • Pemenang diberikan masa selama seminggu untuk tuntut hadiah.
  • Nama / hadiah yang kena potong tu maksudnya dah bagi details / dah ada pemenang.
  • Kalau lambat bagi details, ada kemungkinan yang korang tak dapat hadiah yang korang list dalam entri. Mungkin korang akan dapat hadiah lain.


You Might Also Like

26 comments

  1. alhamdulillah,memanang ^^ boleh pilih hadiah yang dalam entri tu ke ? :/

    ReplyDelete
  2. ramai nye..huhuhu!

    p/s : kalau rajin.. vote lah arepnakbebel.com dalam kategori Fav Lifestyle blog untuk MSMW 2013 ..:)HEHEHE

    ReplyDelete
  3. @Jannah Rusdi; tahniah ^^ yup, pilih kat dlm entri :)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih :) dah pm kak ^^ boleh pilih satu je kan? atau kak yang pilihkan?

    ReplyDelete
  5. hehek alhamdulillah menang lagi hahahaha thanks kak fd ^^v

    ReplyDelete
  6. tahniah semua !
    Akma baru je balut novel tu semalam
    tuptup dah umum pemenang harini yayy!

    ReplyDelete
  7. @Cik Akma; hehe bertuah la pemenang tu boleh dapat hadiah awal2 :D

    ReplyDelete
  8. Takde rezekii, huhu. Ga fd yang tahun lepas tu pun saya menang tapi tk dpt apa2 dri sponsor. Huhu.Congrats pada yang menang c:

    ReplyDelete
  9. kalau untuk domain macam mana ya D :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah, menang..tahniah jugak kpd pemenang yang lain :D

    ReplyDelete
  11. Tak berjaya.. huhu! Btw, tahniah keapda pemenang! ^_^

    ReplyDelete
  12. Tak dapat hadiah sbb da tak available ;( Nasib pelajar asrama . Minggu ke 3 baru balek kak .. :((

    ReplyDelete