Pemenang End Year Giveaway (cabutan semula)


Assalamualaikum,

Tumblr_mfv5c9cpf51rjr51zo1_1280_large


Ini cabutan semula untuk pemenang End Year Giveaway sebab pemenang sebelum ni langsung tak respond walaupun FD dah inform melalui entri, cbox, Twitter atau Facebook. Kalau tak puas hati, silap korang sendiri lah k?

Sila semak no bertuah korang kat SINI

11 orang pemenang


Kepada pemenang, sila bagi details kat SINI ye. Untuk yang takde FB, bagi details kat Twitter atau email FD - ftndiana@ymail.com. FD perlukan;
Nama:
Alamat:
No. tel:
Link entri:

Untuk yang nak hadiah header, cursor nama atau bloglist, cuma PM link entri je :)


Hadiah yang tinggal:
Set Pen x 2 pemenang | Keychain Angry BirdCD Filem Senjakala , Audy Selalu Terdepan (artis Indonesia)  | Voucher ShoppingSimple header x 2 pemenang | Header transparent | Cursor name x 3 pemenang | Bloglist x 5 pemenang


You Might Also Like

8 comments