Pemenang End Year Giveaway (cabutan semula)

January 15, 2013


Assalamualaikum,

Tumblr_mfv5c9cpf51rjr51zo1_1280_large


Ini cabutan semula untuk pemenang End Year Giveaway sebab pemenang sebelum ni langsung tak respond walaupun FD dah inform melalui entri, cbox, Twitter atau Facebook. Kalau tak puas hati, silap korang sendiri lah k?

Sila semak no bertuah korang kat SINI

11 orang pemenang


Kepada pemenang, sila bagi details kat SINI ye. Untuk yang takde FB, bagi details kat Twitter atau email FD - ftndiana@ymail.com. FD perlukan;
Nama:
Alamat:
No. tel:
Link entri:

Untuk yang nak hadiah header, cursor nama atau bloglist, cuma PM link entri je :)


Hadiah yang tinggal:
Set Pen x 2 pemenang | Keychain Angry BirdCD Filem Senjakala , Audy Selalu Terdepan (artis Indonesia)  | Voucher ShoppingSimple header x 2 pemenang | Header transparent | Cursor name x 3 pemenang | Bloglist x 5 pemenang


You Might Also Like

8 comments

  1. ina x bertuah..sobs sobs..tahniah pd pemenang.

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada para pemenang :)

    ReplyDelete
  3. im the luckyyyy ! yeahh , thanks akak !

    ReplyDelete
  4. link entry : http://cheritadarimulutfi.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fd.html

    thanks akak . hihii . fii just nak header transparent ataupun bloglist .this is my fb https://www.facebook.com/cikkachakK . maaf kak , fii pun xtawu kenapa xboleh sent dekat link yg akak kasi tu .

    ReplyDelete