Mood nak blogwalking terbantut bila #3


Assalamualaikum,

Tumblr_mbrck1nxbz1rtzlzf_large

Ini part ke tiga pula. Rasanya dah lama tak update pasal mood blogwalking terbantut sebab apa kan? FD update ni sebab baru teringat. Lagi pun benda dah lama tak jadi kat FD, lepas tu dua tiga hari lepas jadi balik. 
Apa yang dah jadi? Ni diaaaa!

Rasanya ada setengah blogger tu tahu kot gambar kat atas tu. Yes! Music player yang takde butang pause.
Faham apa maksud FD? Bagus lah kalau faham.

Untuk yang guna player macam dalam gambar kat atas tu, sila lah tukar secepat yang mungkin bagi mengelakkan takde kunjungan dari blogger lain. Boleh buat orang sakit hati kot. Baik guna youtube player atau macam FD punya tu. Ada juga butang pause. Takde lah blogger lain sakit telinga nak dengar. Lagi-lagi yang pasang lagu rentak kuat-kuat. Kasi bingit je tahu? 

Tumblr_l451tjj4721qbopido1_400_large
Kalau lagu best, dah tentu lah blogger lain tak tukarkan sound pada mute. Ye dak?
Banyak kot tutorial letak lagu guna youtube player. Tanya je kat pakcik Google ^^

FD ada soalan. Lagu kat blog FD ni ada mengacau korang masa blogwalking ke sini tak? :)

You Might Also Like

28 comments