Basic

Mood nak blogwalking terbantut bila #2

January 17, 2013


Assalamualaikum,

Tumblr_mbrck1nxbz1rtzlzf_large

Ini part ke tiga pula. Rasanya dah lama tak update pasal mood blogwalking terbantut sebab apa kan? FD update ni sebab baru teringat. Lagi pun benda dah lama tak jadi kat FD, lepas tu dua tiga hari lepas jadi balik. 
Apa yang dah jadi? Ni diaaaa!

Rasanya ada setengah blogger tu tahu kot gambar kat atas tu. Yes! Music player yang takde butang pause.
Faham apa maksud FD? Bagus lah kalau faham.

Untuk yang guna player macam dalam gambar kat atas tu, sila lah tukar secepat yang mungkin bagi mengelakkan takde kunjungan dari blogger lain. Boleh buat orang sakit hati kot. Baik guna youtube player atau macam FD punya tu. Ada juga butang pause. Takde lah blogger lain sakit telinga nak dengar. Lagi-lagi yang pasang lagu rentak kuat-kuat. Kasi bingit je tahu? 

Tumblr_l451tjj4721qbopido1_400_large
Kalau lagu best, dah tentu lah blogger lain tak tukarkan sound pada mute. Ye dak?
Banyak kot tutorial letak lagu guna youtube player. Tanya je kat pakcik Google ^^

FD ada soalan. Lagu kat blog FD ni ada mengacau korang masa blogwalking ke sini tak? :)

You Might Also Like

28 comments

  1. hihihi... nsib zaza boleh 'pause'
    betul tu kadang2 lain org kita xtau kan?.. :)

    ReplyDelete
  2. saya bukak blog FD, then officemate ingatkan handphone dia bunyik. Haha lupa slow kan volume meh :p

    Btw, saya pun x suka blog yang ada lagu tak bole pause :D

    ReplyDelete
  3. @zaza nizam; yup! lain orang, lain cara dia. setengah tu tak kisah, setengah tu kang, faham2 je lah :D

    ReplyDelete
  4. @Hanida Moss; ehee, yeke? kesian officemate awak. yeay, kita sama ^^

    ReplyDelete
  5. wah mrh nampak? hehe nsib jugak sya punya pon ada butang pause, tpi tulah sja2 letak di bahagian bwh blog..tak lah semak nampak.., hehe

    ReplyDelete
  6. @Cik Jari Manis; hehe takde lah. mana ada marah. saje nak update entri pasal ni :p

    ReplyDelete
  7. Betul FD, tak semua orang suka dengar lagu pilihan kita di blog tu. Macam fie, fie tak suka nak dengar lagu. Tak boleh nak concentrate bila baca entry. haha

    ReplyDelete
  8. @fifie; haha yeke? takpe. tu ada butang pause. sila pause ye :p

    ReplyDelete
  9. stress juga ada music plyer nie. dulu ada letak kat blog tp dah remove blik dah sbb rasa serabut. bayangkan semasa blogwalking CP biasa akan buka 5 ke 6 blog serentak. Amatlah bingit dan serabut bila 3 4 blog tue ada msc plyer yg xbleh nak dipausekan. terus mute volume lttp.haha....

    ReplyDelete
  10. saya pula memang dah ada pilihan lagu sendiri sebenarnya.. tapi bila masuk blog yang ada muzik, jadi berkecamuk terus.hahaha. nasib baik blog ni ada button pause..

    ReplyDelete
  11. @siti fatima Arifin; kaaan? haha serabut habis lah bila macam2 lagu dengar. mute je jalan penyelesaian ^^

    ReplyDelete
  12. @boni kacak; haha confirm pening. yeah, sebab FD sendiri kadang2 tak dengar pun lagu kat blog ni ^^

    ReplyDelete
  13. hai FD..
    Blogwalking sini jap..
    x dengar pun lagu.. sebab xde speaker kat pc ni.. huhu.. :)

    ReplyDelete
  14. Like your song (: Bcause instrumental. Oh so sweet gituu :D

    ReplyDelete
  15. bila dengar lagu dalam blog nii relax jeaa.. hehe okey laa tuu.. ^^

    ReplyDelete
  16. haa betul tu . bella tak letak pun lagu dekat blog sebab mungkin lagu yg kita suka tu , org lain tak suka . tapi lagu blog FD memang tak mengganggu langsung . best ! tenang je bila dgr :D

    ReplyDelete
  17. betol2..we dont wnt hear music..we want read ur story..nk music leyh psg mp3 laaa..emo lak ttbe...hehe

    ReplyDelete
  18. klu mai trus je tekan off kt volume..hee

    ReplyDelete
  19. Akak memang turn off speaker bila blogwalking .ye la nnti terkejut baby..huhu

    ReplyDelete
  20. @Nieyxzha Hassan; hee memang kena off speaker la. kesian baby nanti

    ReplyDelete
  21. Ahh selalu sangat kena macam ni. Sometimes geram jugak T_T Lagi-2 yang lagu rentak kuat bila masuk je blog boleh kena mini heart attack.

    ReplyDelete
  22. Sometimes bila blogwalking blog yang pasang lagu rancak, macam kena mini heart attack jap tapi tak boleh pause T_T

    ReplyDelete