Masalah DNS dari AsiaHost dah settle

January 30, 2013


Assalamualaikum,


Ini yang FD terbaca kat newsfeed tadi. 

Rasanya masalah server DNS domain dari AsiaHost dah settle. Tadi pun FD ada blogwalking kat blog yang guna domain dari AsiaHost dan rasanya takde apa-apa masalah lagi. Dah boleh blogwalking macam biasa ^^

Tapi ada blogger yang guna blogspot dot com semula, kan?

You Might Also Like

9 comments

  1. ye da ok .my.....nasib baik sy sabar lau x nak tukar balik gak..

    ReplyDelete
  2. a'ah.. dah ok..bole update entry dah pas ni.. =)

    ReplyDelete
  3. betul ke nie? ok, kite tukar sekarang. hihi.. tq FD :D

    ReplyDelete
  4. ada dua kali hantar ticket tp dorng kata blog xda masalah.. suh tukar dns tp tak boleh jugak.. skrg kiciwa lg..huhu

    ReplyDelete
  5. Patutlah hari tu fie BW ke geng2 domain nie mostly fail tak dapat bukak blog dia. nasib baik dah selesai

    ReplyDelete
  6. ha'ah... domain dah okey ... tp deno decide nak kembali ke blogspot balik,, dah ngajuk dah, taknak tukar apa2 domain lagi dah.. huhu...

    link skrg : www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete