Happy New Year!

January 01, 2013


Assalamualaikum,

Tumblr_mfvh0lokjd1rrky4mo1_400_large
Countdownn ^^v


Tumblr_mfw3ehsqdy1qgqxgqo1_500_large

HAPPY NEW YEAR!!

184439_507342962638600_614681705_n_large
Gambar kartun kat atas ni macam kena je dengan FD, hahaa xD

Tahun ni tak celebrate new year macam tahun lepas kat KL sebab FD kan dah tinggal kat Terengganu. Ada ke tempat best nak celebrate? Macam takde apa kot :/ korang mesti seronok kan dapat celebrate new year dengan family / kawan-kawan. Eeeee, jealousnyaaaa! :'(
Azam FD untuk tahun ni? Masih sama macam tahun lepas sebab azam tahun lepas tu tak tercapai lagi. Mueheee :3


Rezeki / kenangan tahun 2012 :')
Menang Giveaway / Contest - I (PART 1/PART 2) | II | III | IV - (PART 1/PART2) | V | VI (PART 1/PART2) | VII (PART 1/PART2) | VIII | IX | X 
**banyak lagi entri, tapi taknak tepek kat sini. pandai-2 lah korang cari kalau nak tengok :3


Terima kasih untuk korang yang pernah jumpa FD and kongsi kenangan dengan FD. FD hargai sangat-sangat :') and tak sangka pulak tahun ni banyak menang giveaway / contest. Moga korang dimurahkan rezeki. Amin :)

You Might Also Like

10 comments

  1. banyaknya pencapaian dia..tahniah..keep it up..

    ReplyDelete
  2. Banyak nya rezeki FD tahun 2012 nie, tahniah. Semoga 2013 lagi menjanjikan kemanisan buat FD

    ReplyDelete
  3. @fifie; terima kasih :') insyaAllah :D

    ReplyDelete
  4. Selamat Tahun baru 2013
    jgn lupa singgah kat blog saya poster 2013 saya :)
    http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2013/01/jangan-biarkan-jari-tengan-awak-berdiri.html

    ReplyDelete