Review blog

Dah capai 2222 follower!

January 03, 2013


Assalamualaikum,


Alhamdulillah, dah capai 2222 follower. Terima kasih Tini ^^v

Ini lah rupa follower ke 2222 bog FD. Tini asal dari Johor :)

Ini details Tini yang FD ambik dari blog beliau

Full Name : Nur Hartini Sariyati
Nickname : Tini @ Hard
Birthday : 3rd Feb 1997
State : Johor, Malaysia
Studying At : SMKBP
Religion : Islam. I'm proud to be Muslim
Hobbies : Eating| Sleeping |Facebooking| Blogging
Quotes : Never Give Up Till The Sky Fall!

Tini muda lagi, baru 15 tahun. Eh eh, nak PMR kan tahun ni? Good luck ye ^^v Hobi Tini pula sama dengan FD lah, ngehehee :3

Header kat blog Tini comel sebab ada kartun Rilakuma tu. Cepat loading, tu yang best ^^ so far blog Tini semuanya simple and okay, cuma Tini tolong buang word verification kat bahagian komen tu ye :) benda tu buat orang rasa leceh nak komen bila kena letak keyword. FD tegur ni supaya senang blogger lain nak tinggalkan komen kat entri Tini tu :D


Thanks Tini sebab sudi follow blog FD ;)
Jom terjah blog Tini

You Might Also Like

18 comments

  1. dia sama umur ngn saya la . hihi :)

    ReplyDelete
  2. eh eh muda lagi rupanya..
    sama la dengan kita(perasan muda).
    melawat awak kejap

    ReplyDelete
  3. @poohrist; haha tak kena bayar pun kalau nak perasan muda ;p

    ReplyDelete
  4. fuyoooo...cantik no tu...2222...tahniah2 FD...:D

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah... ramai betul follower dia...hehehe..semoga terus meningkat dari hari ke hari tau :)

    ReplyDelete
  6. thnks yup...tp umur kte sbenarnye dh 16...lupe nk tukr mase tu...dn yg psti dh lps PMR pn...hehe...btw thnks a lot...

    ReplyDelete
  7. @boni kacak; terima kasih :) hee, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  8. @Myzz Tynee; you're welcome. eh yeke? haha sorry silap eh.

    ReplyDelete