Cash Out

Cash out kali ke 5

January 08, 2013


Assalamualaikum,

Bulan lepas FD ada cash out, tapi FD cancel cash out sebab rasa macam nak kumpul duit lagi.

Hari Ahad FD cash out duit dari Says.

Hari Isnin dah verified.

Hari ni hari Selasa, duit dah masuk.


Macam biasa, FD belum dapat advice dari bank HSBC, tapi FD yakin duit tu dari Says. Sebab FD cash out RM128. Says / Bank tu charge RM1 untuk setiap transaction. So dapat RM127. Tu pun dah cukup.
Ni pun FD baru perasan sebenarnya sebab petang tadi pi cucuk duit, tengok resit ada baki lebih. Balik ni baru cek akaun. Teheeee :3


Ini first time FD dapat duit cash out dalam masa 3 hari je. Percaya tak? TIGA HARI SAHAJA! Suka gila-gila! Memandangkan duit Says dah masuk, insyaAllah FD buat giveaway lagi ye? Tapi kali ni tak guna mana-mana sponsor. Semuanya atas FD. So takde lah korang susah-susah nak like atau follow mana-mana sponsor ;)

You Might Also Like

18 comments

  1. wah best2...baru sekali ja..hahaha...

    ReplyDelete
  2. orait...xsabar nk tggu ga itu..yehaaa.jgn lupe tag nenot :)

    ReplyDelete
  3. @hazwan hairy; yeke? nanti mesti banyak kali, hehe :D

    ReplyDelete
  4. seronoknye..dh 5x.
    sy sekali je..tu pn rm50 je..lepas berusaha semula selepas berthun dftr gn says. haha..
    tp lepas dpt yg 1st tu terus aktif...haha...tp bkn senang nk org klik kn..so tetap lmbt nk dpt cash kn..huhu..

    ReplyDelete
  5. @butterfly; hehe tau takpe. susah oh nak tarik orang utk klik link tu. apa pun kena usaha je, tu yang penting ^^

    ReplyDelete
  6. boleh tak buat tuto untuk says ni.tak faham actually penggunaan dia

    ReplyDelete
  7. @Josyu; nanti FD bagi link tutor k? :)

    ReplyDelete
  8. Fie pening lah main says nie FD

    ReplyDelete