Cash out kali ke 5


Assalamualaikum,

Bulan lepas FD ada cash out, tapi FD cancel cash out sebab rasa macam nak kumpul duit lagi.

Hari Ahad FD cash out duit dari Says.

Hari Isnin dah verified.

Hari ni hari Selasa, duit dah masuk.


Macam biasa, FD belum dapat advice dari bank HSBC, tapi FD yakin duit tu dari Says. Sebab FD cash out RM128. Says / Bank tu charge RM1 untuk setiap transaction. So dapat RM127. Tu pun dah cukup.
Ni pun FD baru perasan sebenarnya sebab petang tadi pi cucuk duit, tengok resit ada baki lebih. Balik ni baru cek akaun. Teheeee :3


Ini first time FD dapat duit cash out dalam masa 3 hari je. Percaya tak? TIGA HARI SAHAJA! Suka gila-gila! Memandangkan duit Says dah masuk, insyaAllah FD buat giveaway lagi ye? Tapi kali ni tak guna mana-mana sponsor. Semuanya atas FD. So takde lah korang susah-susah nak like atau follow mana-mana sponsor ;)

Comments

hazwan hairy said…
wah best2...baru sekali ja..hahaha...
nenot said…
orait...xsabar nk tggu ga itu..yehaaa.jgn lupe tag nenot :)
Dianaa said…
@hazwan hairy; yeke? nanti mesti banyak kali, hehe :D
Dianaa said…
@Nurul Ain; hee best best best! :D
afifudinsohaini said…
bolehla shopping pasni...
butterfly said…
seronoknye..dh 5x.
sy sekali je..tu pn rm50 je..lepas berusaha semula selepas berthun dftr gn says. haha..
tp lepas dpt yg 1st tu terus aktif...haha...tp bkn senang nk org klik kn..so tetap lmbt nk dpt cash kn..huhu..
Dianaa said…
@nenot; dah publish. join cepat ^^
Dianaa said…
@butterfly; hehe tau takpe. susah oh nak tarik orang utk klik link tu. apa pun kena usaha je, tu yang penting ^^
Cik Jari Manis said…
alhamdulillah! gembira tgok!
Josyu said…
boleh tak buat tuto untuk says ni.tak faham actually penggunaan dia
Dianaa said…
@Josyu; nanti FD bagi link tutor k? :)
fifie said…
Fie pening lah main says nie FD
Dianaa said…
@fifie; apa yg peningnya? :/

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite