Baju Blogger

Baju Kelab Blogger dah sampai

January 09, 2013 Fatin Diana 11 Comments


Assalamualaikum,

Sebenarnya dah lama nak update pasal baju ni, tapi disebabkan camera takde, baru harini nak update. Belum basi lagi untuk cerita k? Baru 3 hari. Tehee :D


Wuuuuuu, ada url blog itew lah. Hahaa xD

FD dah lama tempah baju Kelab Blogger dari Abang Ben Ashaari ni, tapi FD bayar lambat sebab ada masalah kewangan sikit :3 padahal baju blogger ni murah je. RM30 sekali pos :D

Excited bila dapat baju ni sebab ni first time FD tempah baju blogger. Lepas ni nak tempah baju blogger kat Hazwan Hairy pula. Nampak omey sebab ada bentuk love ^^

Ini contoh gambar baju blogger yang HH nak buat tu
Yang HH buat ni pun RM30 termasuk pos :)
Klik SINI untuk lebih lanjut


Korang pun mesti ada tempah baju dari Abang BA kan? :D

You Might Also Like

11 comments:

hazwan hairy said...

eh ada juga erk baju ben..hery pn ada kaler merah..haha....

wah ada entry pasla hh..haha..terima kasih sudi prmote...nnti nk wat entry lain pasal baju..30 org oder awal free gift button badge i love blogging gak :p

YUP.. dah order dahhhh...

wahh style ! tapi bella tak tempah pun . tengok fd tempah rasa macam teringin nak tempah jugak . hihi

Dianaa said...

@hazwan hairy; merah? jeles lah macam ni. haha. FD nak tempah warna merah, tapi takut nanti macam tak nampak pula logo Kelab Blogger tu. erk, ni yang rasa nak tempah awal2 ni! haha :D

Dianaa said...
Dianaa said...

@sabella mohamad; hehe tempah lah. rasanya boleh lagi kot. ntah lah :D

deno said...

wah bestnye!

boni kacak said...

wah...terbaiklah... cantik juga baju kelab blogger ben ashaari tu..

Dianaa said...

@deno; :D

Dianaa said...

@boni kacak; kan? abg Boni tak tempah ke?

Aisha Fauzi said...

Bestnya teringin nak ada collection baju blogger :)