Anugerah Juara Lagu 27

January 07, 2013 Fatin Diana 12 Comments


Assalamualaikum,


Keputusan Anugerah Juara Lagu Ke-27
1. Juara AJL 27: Terukir Di Bintang
2. Naib Juara AJL 27: Idola
3. Tempat Ketiga AJL 27: Ku Akui
4. Vokal Terbaik AJL 27: Ku Akui
5. Persembahan Terbaik AJL 27: Teman Pengganti


Dalam banyak-banyak lagu yang menang kat atas tu, FD suka lagu Teman Pengganti je sebab FD memang minat kat Black ^^v
Persembahan diorang tadi pun boleh tahan.


Hafiz dah tentu lah boleh menang Vokal Terbaik sebab suara dia memang best. Nyanyi lah lagu apa pun, Hafiz mesti boleh nyanyi punya lah :D


Kesian Bo tak menang T__T
Persembahan Bo macam menarik sebab dia colourful and simple je kot :D
**video sangkut-sangkut. tak jumpa video yang okay**


Untung Hafiz menang 2 kali ^^

You Might Also Like

12 comments:

Pykaa Pdott said...

Suara hafis dgn black memng sempoi. Kan kan :)

ish idola no 2 plak...feberat plak..

nak shila Amzah menangg T_T

boni kacak said...

lagu black tu sangat2 mendayu2.... mak aih.. tangkap jiwa terus... rasanya dah jatuh cinta pada lagu tu..

Dianaa said...

@afifudinsohaini; minat idola ek?

Dianaa said...

@Pykaa Pdott; yeahh ^^

Dianaa said...

@Aireyn Ashra ツ; Shila Amzah takde rezeki kot :/

Dianaa said...

@boni kacak; amboi, jatuh cinta terus :p

deno said...

tahniah buat semua pemenang!:) tp lagu black tu sgt menyentuh perasaan.. teringat kawan2 SLE yang telah meninggal...

Dianaa said...

@deno; erk, kawan SLE dah meninggal? sabar ye. sedekahkan al-Fatihah :)

wah tak sangka FD pon minat black! sya pun minat jgak...hehe best kan persembahan dia?

Dianaa said...

@Cik Jari Manis; hehe memang best, simple je :D