Under 18 No Fear : Kompilasi Jitu

December 14, 2012 Fatin Diana 14 Comments


Assalamualaikum,

4 hari lepas FD update blog ciput je. Cuma update entri review sponsor, trafiik minggu ke 4 dan join contest dari Akma. Lepas tu tak update apa dah dari tengah hari sampai lah ke malam. Sebabnya FD keluar pergi Kelantan, shopping dengan family kat sana. Kemain jauh lagi kan pi shopping? Sebab kat KT ni takde mall besar-besar lah =='

Sampai kat KB Mall, jenjalan beli baju sekolah segala lah. Dah alang-alang kat sana, FD terus cari kedai buku yang ada kat sana. Nampak kedai Popular, terus masuk! Tak ajak adik-adik pula tu, lupakan. Hahaa xD

FD terus cari komik yang punya lah tebal! Komik apa? Ni haaa!
|
|
|
|
|
|
V
UNDER 18 NO FEAR : KOMPILASI JITU

Dapat juga beli wehhhh! Memang lah dah lama buku ni keluar, tapi baru sekarang FD dapat beli tau. Memang tebal sangat lah buku tu, mengalahkan novel!

Mula-mula FD tengok karya Zint ni macam "err, macam ni lukisan dia? lagi suka karya Ben. comel-comel je". Lepas tu tiba-tiba tergerak hati nak baca sikit. Memang bodoh-bodoh punya gengster lah komik ni. Nak tergelak je baca. Masa tu pula tengah kopak, tak mampu nak beli. Akhirnya dapat juga beli haritu masa kat KB Mall.

RM35.90 weh komik ni. Mahal tahu? Tapi tak tahu lah tengah ada offer ke hape kat Popular masa tu, FD cuma beli dengan harga RM30. Okay lah tu kan? Hehe. Dua hari lepas FD dah habis baca komik ni. BEST GILAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D
**harga mengalahkan novel cinta yg tebal tu -___-**

Rasanya ada banyak lagi komik Under 18 No Fear ni kan? Lepas yang ke empat tu, komik apa pulak ek? Kalau korang tahu, bagitau lah kat FD ye ^^v

Adik FD tanya, "dah habis baca tu nak jual balik ke?". Hm, kalau FD nak jual balik, ada ke yang nak beli? :/

You Might Also Like

14 comments:

haish lame xbace komik ni..best

Dianaa said...

@afifudinsohaini; yup, best sgt :D

Ezy Chiaki said...

xbpe mnat komik tp lyn gak kdg2..
haha
dh lame xbeli novel..
hukhuk

Dianaa said...

@Ezy Chiaki; oh yeke? hehe FD pun dah lama tak beli novel ni

Kelana Cinta said...

Ni versi baru ke?Tak nampak lagi...Try cari arh.!

Dianaa said...

@Kelana Cinta; yup, dia sekalikan dari pertama sampai ke empat :D cari cepat! hehe

Aiman Aziz said...

meh jual sini :p

- www.aimancool.com -

Dianaa said...

@Aiman Aziz; nak beli ke? hehe :D

amboi mahalnya.. haha mcm bestt jekkk :D

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; tahu takpe, mahal gila oh -__- hehe memang best pun :D

suka komik.. waaaa.......
leeza kureng sikit.

Dianaa said...

@Leeza dayasari [santai leeza]; yup, suka sgt! hehe :D oh yeke? suka novel ek? :p

Mohd Fitri said...

Saya nak beli wassap 0123362785

Ade lagi x.. nak beli.. pm emel sye..