Trafik

Trafik Minggu #6 | Minggu #7

December 31, 2012 Fatin Diana 18 Comments


Assalamualaikum,

Minggu lepas lupa nak update entri untuk trafik minggu ke 6. Maklum lah, busy kat KL :3 Dalam entri ni, FD update minggu lepas dengan minggu ni punya :D


Trafik minggu lepas
Tak tentu hala sebab FD tak ping entri kat group FB.


Trafik minggu ni
Lagi lah tak tentu hala! Naik turun naik turun. Sebabnya? FD tak ping entri juga. Agak malas sejak kebelakang ni sebab mood pun tak berapa nak ada sangat. Banyak tension oi hujung bulan ni.

Untuk bulan Januari, FD buka tapak sewa iklan secara PERCUMA untuk sebulan. Terhad 5 blog sahaja. Berminat? Sila PM url blog dan bannef kat SINI ye ^^v



You Might Also Like

18 comments:

Mad Riz said...

Produk jaminan masa depan Terutama jika PR menang PRU 13?Lihat sini

Fendy said...

wah...bukan main lagi trafik..mencanak2 naik..

Dianaa said...

@Fendy; terima kasih. tapi takde lah hebat mana ^^v

cik nana said...

whoaaa tapi UV tetap riban. hihi..

Dianaa said...

@cik nana; hehe sikit je kot. kalau boleh nak maintain 200 dlm sehari

Nabila Medan said...

nak juga ltk banner!
tapi fb problem. haha xD

Dianaa said...

@Nabila Medan; hehe takpe. dah okay nanti bagi lah :D

Yasmin Aris said...

ok lah tu ade ramai unic visitor ;)

Dianaa said...

@Yasmin Aris; hee :D

Berapa sebulan kalau nak letak iklan?

Dianaa said...

@Nieyxzha Hassan; FD inform kat cbox ye :)

sahy said...

bila nak umum pemenang GA??

Dianaa said...

@sahy; insyaAllah dalam minggu ni. sabar ye ^^v

faiq said...

aduh..bile nk trafik aku ramai cm ko..hehe...tahniah2

Dianaa said...

@faiq; terima kasih. hehe kena lah usaha ;)

shat mashuri said...

wahhh... rmai jgk pengunjung

Dianaa said...

@shat mashuri; heee :D

tenku butang said...

wahh.. blog FD memang main trafik tinggi dari dulu.. jelesnyaa