Top Referral EYG - 4th week | Pemenang untuk Top Referral End Year Giveaway

December 26, 2012 Fatin Diana 20 Comments


Assalamualaikum,

Sepatutnya FD update entri untuk top referral giveaway ni 23 Disember haritu, tapi terlupa. Betul-betul terlupa! Maaf ye ^^v

ikajohans.blogspot.com - 75
rahasiabelogaku.blogspot.com - 45
st0ryab0utprincess.blogspot.com - 45
izyanstory.blogspot.com - 34

Top referral 1st week
rightnot - 39

Top referral 2nd week
st0ryab0utprincess - 28
rightnot - 25

Top referral 3rd week
rightnot - 55
st0ryab0utprincess - 28


PEMENANG UNTUK TOP REFERRAL!!

28. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html - jumlah yang terkumpul 119
45. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html - jumlah yang terkumpul 101


Tahniah kepada pemenang!

Sila berikan details korang pada FD ye. Jangan direct PM sponsor pulak. Kena babap dengan FD nanti! :p oh ya, PM kat >>SINI<< ye sayang :D

Nama:
Alamat:
No. tel:
Link entri:
Hadiah pilihan:


Untuk pemenang domain, entri kreatif dan random, FD akan umumkan dalam 2 3 hari nanti. Harap bersabar ye ;)

You Might Also Like

20 comments:

Shah Irwandy said...

wah tahniah ! kepada pemenang.. namun masih berharap kalau boleh menang lain segmen /GA FD lain kali :)

Dianaa said...

@Shah Irwandy; hehe, takpe. dalam masa terdekat ni FD akan umumkan pemenang yang berdasarkan entri kreatif dan random :) insyaAllah ada rezeki

boni kacak said...

wah..dasyat jugak ye top refferer tu...pergh..kagum saya..

Tahniah semua!!

Aina Sofea said...

Congrats .. :D Bukan rezeki saya agaknya .. :)

Yasmin Aris said...

bestnyee dapat hadiah best !

Yeayyy ! hii

Dianaa said...

@boni kacak; heee :D

Dianaa said...
Dianaa said...

@Aina Sofea; maybe rezeki untuk random. kita tunggu k? :)

Dianaa said...
Dianaa said...

@Hanis Syazana; tahniah! :D

wahh..agaknya mcm mana lar dya boleh kekal jd top ref tu ye..

tahniah buat pemenang..=D

thankyou kak fd :D hihih

Dianaa said...

@fatin amalina husna; hehe diorang promote selalu lah kot :D

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; you're most welcome ^^

butterfly said...

pemenang yg lain blm lg ye..:)

Dianaa said...

@butterfly; belum lagi. sabar ye :)

butterfly said...

tkleh nk sabar..hahahahah :p

Dianaa said...

@butterfly; haha chill