Top Referral EYG - 2nd week

December 09, 2012


Assalamualaikum,

*klik untuk lebih jelas*

Takde referral dari link entri giveaway, jadi FD ambik referral dari link blog je. Yelah, mana tahu kot orang klik kat banner yang korang letak sidebar, kan? ;)

Top referral minggu ke dua:
storyaboutprincess - 28
rightnot - 25


p/s: fendy tak join GA dari FD pun, tapi ada juga referral link. sebab fendy letak FD kat bloglist pilihan minggu lepas, ngehehe :3

You Might Also Like

10 comments

  1. Yeay saya ada :3 hihihi :D kene usaha kerasss lagi ni . hikhok ^_^v

    ReplyDelete
  2. hehe...selalu gk singgah blog fendy..best..

    ReplyDelete
  3. hihi.. hanis top reffer ke 2, kene usaha lagi ni.. Btw, lagu blog FD ni best .. selalu singgah nk dngr lagu :D

    ReplyDelete
  4. @Hanis Syazana; hehe usahsa lagi ^^ tehee, memang best lagu ni ^^

    ReplyDelete
  5. Bila lah nak jadi top referral dalam blog FD jugak nie. hehe

    ReplyDelete
  6. @fifie; usaha k? promote habis-habisan ^^

    ReplyDelete