PLKN

Tiba-tiba rindu,

December 17, 2012


Assalamualaikum,

Ya Allah, rindunya FD dengan diorang semua kat atas ni ;( siapa diorang semua ni? Haa, mesti korang tertanya, kan? Yang selalu singgah blog FD dulu, mesti tau. Untuk yang tak tahu tu, sebenarnya FD pernah terpilih ke PLKN.

Haa, tiba-tiba FD rindu kat kem dengan kawan-kawan kem sebab RUPA-RUPANYA ADA BLOGGER NI SATU KEM DENGAN FD!!!! Tapi lain batch lah. Heee :3
FD baca entri blogger tu kat SINI

My best buddy masa kat kem.
Mula-mula masuk kem, kemain sombong masing-masing. Masuk sebulan sikit, baru start rapat. Otak gila-gila, tu yang best. Wehhhh, rindu nak tidur sekatil dengan Myra, dengan Wan. Rindu nak tidur kat lantai dengan korang semua. Huwaaaaaa! :'(

Bila tengok kek ni, teringat Ayah Kudus suapkan FD. Masa tu jamuan untuk kompeni Bravo. Dah hujung-hujung tu rasa sebak pula nak tinggalkan kem.

1 je lah FD nak pesan kat adik-adik yang benci PLKN. Jangan benci PLKN, sebab korang akan sayang nak tinggalkan kawan-kawan dan JL kat sana :')
Yang tak dapat PLKN tu, seriously korang rugi gilaaa! Tapi korang boleh mohon tau ^^ cuma kos semua korang tanggung sendiri lah :p


Kalau nak tahu kisah FD masa kat PLKN dulu-dulu, terjah :
PLKN?!(masa ni tak suka bila dapat PLKN) // PART 1 // PART 2 // PART 3 // PART 4 // PART 5
Wahh, dah macam drama pula siap ada part, nasib baik bukan tulis episod. Hehe :D


Sedar tak sedar, dah setahun lebih kita berpisah, kan kawan? FD rindu semuanya! :'(

You Might Also Like

6 comments

  1. PLKN? mcm best jekk... hihi takde contact number diorg ke? huhu siannya

    ReplyDelete
  2. @Princess Syazliyana; memang best! ^^ hm ada tu ada, tp tu lah. masing2 busy ;(

    ReplyDelete
  3. wah.... kita satu kem kn..
    cuma fatin batch 2011...
    fiq batch 2009..
    rindu gler zaman PLKN dulu!
    Kelas Cikgu Desh sgt best!!!! haha..
    paling suka zaman kurus bila buat senaman pagi tu..haha

    ReplyDelete
  4. @Cikgu Fikri; tu lah. lain batch je. hehe :D cikgu Desh paling sporting :D huwaaa, rindu rindu rindu! haha

    ReplyDelete