Sumbangan ikhlas

December 21, 2012


Assalamualaikum,

Dalam entri ni FD cuma tolong blogger ni untuk promote atau minta sumbangan ikhlas dari reader. Just read this entry k? 100% copy paste. Dah minta izin dah pun, hehe :D


Mohon Sumbangan Ikhlas / Entri ke-100

Assalamualaikum ?

   Hari ini adalah hari entri ke-100 aku selama aku beberapa bulan aku mula aktif berbloging ini. Di sebabkan nampak macam cantik angka tersebut, jadi aku dengan hati terbukanya ingin membuat satu entri berkenaan dengan sumbangan yang diperlukan oleh anak yatim. Mari kita tengok keadaan rumah di sana. Gambar kredit kepada kak nadia .








   Nampak keadaan disana kan? Jadi aku hanya mampu buat entri sahaja untuk membantu Kak Nadia mencari sumbangan. Kak Nadia dan membernya akan ke sana dan memberikan sumbangan kita kepada mereka. Kepada sesiapa yang sudi menyumbang sila pergi ke blog Kak nadia untuk maklumat lanjut sila . 

KREDIT TO SHASHA


Sampai situ je, part nota kaki dari Shasha tu FD tak copy lah. hehe :D


You Might Also Like

3 comments