Sim card PERCUMA dari Tune Talk!


Assalamualaikum,

FD baru je dapat parcel dari Tune Talk tadi, YEAY!


Nampak tuu? Nampak? Hehe :D bukti tauuu!

Eh eh, bukan dapat sim card percuma je. Dalam parcel siap ada surat cinta dari Tune Talk.  Kau hado? Hahahaaa xD


Korang nak sim card percuma juga?
Klik http://bit.ly/SimCardPERCUMA, lepas tu ada makhluk warna merah yang tengah nganga mulut luas-luas, terus klik kat makhluk merah tu. Kemudian isi details kat form yang ada tu, SIAP! Eh eh, boleh pilih nombor tau! :D

Comments

Cik Jari Manis said…
wah! tahniah larrr...haha..heksited namapak? =)
Dianaa said…
@Cik Jari Manis; terima kasih. haha, excited gila xD
Cik Jari Manis said…
wah best lah dia lps ni..dpt call sana sini..hehe
Dianaa said…
@Cik Jari Manis; hehe :3 nak call sape je pun, tak tahu lah
MisEyz BLurz said…
hai..ehhee..macam mana bleh dpt free ek?mmg xperlu byr pape ke?
Dianaa said…
@MisEyz BLurz; yup, tak perlu bayar apa2 :) sememangnya PERCUMA ^^
NurSyafinaz said…
sis , still avaible ke form ni ?? mcm mna nak daftar ??
Dianaa said…
@NurSyafinaz; yup, still available :) klik je kat link tu
NurSyafinaz said…
byk nya no dia , de 11 haha susah na igat nii
Dianaa said…
@NurSyafinaz; tu lah pasal. tapi takpe, benda FREE. haha xD
wah bestnyaaaaaaaaaaaaa heheh
pergh mantap...tahniah tahniah....
NurSyafinaz said…
de topup free jgk tak :3
Dianaa said…
@NurSyafinaz; ada RM2 je, hehe :D
Syiffa Roxy said…
Saya dah daftar x lama lagi dapat la sim card free.Hihi thanks Diana sebab kongsi link ! :D
Dianaa said…
@Syiffa Roxy; hehe most welcome ^^
NadyaBubble said…
Alaaaa baru je beli hari tu :(

Popular posts from this blog

Review: PinkBoxCereal x Hermosa Collection

Giveaway by Fatin Diana

Safi Balqis OxyWhite