Sim card PERCUMA dari Tune Talk!

December 15, 2012


Assalamualaikum,

FD baru je dapat parcel dari Tune Talk tadi, YEAY!


Nampak tuu? Nampak? Hehe :D bukti tauuu!

Eh eh, bukan dapat sim card percuma je. Dalam parcel siap ada surat cinta dari Tune Talk.  Kau hado? Hahahaaa xD


Korang nak sim card percuma juga?
Klik http://bit.ly/SimCardPERCUMA, lepas tu ada makhluk warna merah yang tengah nganga mulut luas-luas, terus klik kat makhluk merah tu. Kemudian isi details kat form yang ada tu, SIAP! Eh eh, boleh pilih nombor tau! :D

You Might Also Like

20 comments

  1. wah! tahniah larrr...haha..heksited namapak? =)

    ReplyDelete
  2. @Cik Jari Manis; terima kasih. haha, excited gila xD

    ReplyDelete
  3. wah best lah dia lps ni..dpt call sana sini..hehe

    ReplyDelete
  4. @Cik Jari Manis; hehe :3 nak call sape je pun, tak tahu lah

    ReplyDelete
  5. hai..ehhee..macam mana bleh dpt free ek?mmg xperlu byr pape ke?

    ReplyDelete
  6. @MisEyz BLurz; yup, tak perlu bayar apa2 :) sememangnya PERCUMA ^^

    ReplyDelete
  7. sis , still avaible ke form ni ?? mcm mna nak daftar ??

    ReplyDelete
  8. @NurSyafinaz; yup, still available :) klik je kat link tu

    ReplyDelete
  9. byk nya no dia , de 11 haha susah na igat nii

    ReplyDelete
  10. @NurSyafinaz; tu lah pasal. tapi takpe, benda FREE. haha xD

    ReplyDelete
  11. Saya dah daftar x lama lagi dapat la sim card free.Hihi thanks Diana sebab kongsi link ! :D

    ReplyDelete