Review blog

REVIEW: Follower ke 2000!

December 08, 2012


Assalamualaikum,


FD tengah tunggu, nak tengok siapa follower ke 2ribu dalam blog ni. Akhirnya pukul 1.20 pagi dah ada follower yang ke 2ribu tu. Hehe :D

Nasib baik Cik Jari Manis ni ada tinggalkan jejak, so dapat lah FD singgah blog dia pula.
Kenapa FD cakap macam tu? Sebab bila FD klik kat follower tu, FD tak jumpa link blog dia. Haa, so pergi tengok setting dan godek-godek sikit ye Cik Jari Manis :)

Cik Jari Manis
http://cik-jarimanis.blogspot.com/
Blog CJM sangat simple! (suka-suka je nak bagi shortform nama orang, hehe). Seriously header pun comel. Suka suka! ^^v
Hm CJM takde tulis apa-apa kat info, so FD tak tahu siapa nama dia, umur berapa dan tinggal dimana. Yang FD tahu CJM ni suka felt craft dan dia ada bagi some freebies untuk blogger.

Pesanan untuk CJM;
Dear Cik Jari Manis, please buang word verification kat ruang koment tu ye :)

Baru je masuk blog CJM, dah complain suruh buang itu ini, Hehe, maaf ye. Untuk blogger lain senang nak komen entri tu juga :)


Dan terima kasih CJM sebab sudi singgah blog FD ni :)
Korang pun terjah lah blog CJM ye ^^

You Might Also Like

12 comments

  1. hehe sya new blogger..tq la sbb buat preview..nnti sya crik tuto dan buangkannya..ngee~

    ReplyDelete
  2. tlg buat preview jugak boleh..?
    hehe... ;)

    ReplyDelete
  3. saya nak follow awk juga.. 2001.. cantik juga apa.. hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah cik jari manis..hehehe

    ReplyDelete
  5. @Cik Jari Manis; oh, blogger baru. hehe. klik je kat tulisan warna pink tu k? ;)

    ReplyDelete
  6. @puteraduyong; hehe, nanti FD buat segmen lah bila ada masa k?

    ReplyDelete
  7. wah...sy pn baru follow cni..:)
    comel la blog ni...

    ReplyDelete