Cash out kali ke 5 #sekejap gila!

December 21, 2012 Fatin Diana 23 Comments


Assalamualaikum,

Dua hari lepas FD baru je terima duit dari Says. Tak lama lepas tu, Says bagi peluang untuk cash out lagi.

FD tak fikir apa, terus klik butang cash out now! tu tengah hari semalam sebelum gerak pergi KL. So tukar status jadi pending..

Status pending ni tak lama. Sebab pagi ni FD baru je terima email dari Says,

Alhamdulillah, tak sampai 24 jam, dah tukar status ke verified

Yahooo!! :D


Sekarang ni tunggu masa Says transfer duit ke akaun FD je :)


Nota FD: Kalau boleh dapat sebelum sabtu ahad, memang syok ah! Boleh shopping kat KL ^^v esok atau lusa FD lepak KL, ada blogger yang nak jumpa tak? :p

You Might Also Like

23 comments:

Mohd Amirul said...

wah cepatnye...

naimah farah said...

says ni mcm churp2/nuffnang ke ? mcm mn nk dpt duit dr says?

Dianaa said...

@Mohd Amirul; oh yeah :D

Dianaa said...

@naimah farah; macam churp2 :) sama macam churp2, kena share link :)

naimah farah said...

@Dianaa Ouhh satu click berapa ?

Dianaa said...

@naimah farah; 20sen :)

shasha yacob said...

wah, saya belum pernah cash out lagi . sodih. eh di persilakan kopi my entri :)

Says ni lagi senang ke dari Churp2? *Balas kat cbox sy ek. :)*

Dianaa said...

@shasha yacob; tak pernah? share link tu, bagi orang klik. hehe :D okay, thanks ^^

Dianaa said...

wahh..besnye..cpt giler..

Dianaa said...

@Syuhada Salleh; memang best! hehe :D

miz ruha said...

wah bestnya... ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, cepatnye... best la dye.. dapat shopping.. hehe :P

Dianaa said...

@miz ruha; best best best! :D

Dianaa said...

@^^eKaTiKaH^^; hehe tau takpe :D shopping lah, apa lagi :D

Lynn Hamzah said...

seronok la ek dah cash out...

Dianaa said...

@Lynn Hamzah; hee, mesti lah ^^

bestttnyaa dpt cash out duit dari says O.o huhuk selamat bershopping XD

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; hehe jom shopping sama nak? :p

fifie said...

Gila cepat hari tu je baru FD buat entry cash says kali ketiga kan.

Dianaa said...

@fifie; hehe baru-2 ni cash out kali ke 4 lah :D

tenku butang said...

wah.. FD lama dah jana pndaptan mlalui says yea.. jelesnyee..