Cash out kali ke 4 #YEAY!


Assalamualaikum,

Baru dua hari lepas tukar status ke verified.

Tiba-tiba tergerak hati nak cek akaun bank. YEAYYYY! Duit Says dah masuk dalam akaun. SUKA GILAAAAA! Tau tau je tengah nak pakai duit sekarang ni (hujung minggu ni turun KL lagi). Thanks Says. Love you guys! <3

Even tak dapat email dari Says, tapi FD yakin yang duit tu dari Says sebab FD tahu lah berapa banyak FD cash out. Takde lah sampai beratus, tapi alhamdulillah, hasil dari korang yang klik iklan tu. Hehe :D
Good job Says! Tak sampai 2 minggu, duit dah masuk ^^v

---------------------------------------------------------

UPDATED!
Dapat payment advice dari HSBC pagi tadi ^^v


Terima kasih kepada Says dan korang yang rajin klik iklan :)

You Might Also Like

29 comments