Cash Out

Cash out kali ke 4 #YEAY!

December 18, 2012


Assalamualaikum,

Baru dua hari lepas tukar status ke verified.

Tiba-tiba tergerak hati nak cek akaun bank. YEAYYYY! Duit Says dah masuk dalam akaun. SUKA GILAAAAA! Tau tau je tengah nak pakai duit sekarang ni (hujung minggu ni turun KL lagi). Thanks Says. Love you guys! <3

Even tak dapat email dari Says, tapi FD yakin yang duit tu dari Says sebab FD tahu lah berapa banyak FD cash out. Takde lah sampai beratus, tapi alhamdulillah, hasil dari korang yang klik iklan tu. Hehe :D
Good job Says! Tak sampai 2 minggu, duit dah masuk ^^v

---------------------------------------------------------

UPDATED!
Dapat payment advice dari HSBC pagi tadi ^^v


Terima kasih kepada Says dan korang yang rajin klik iklan :)

You Might Also Like

29 comments

  1. Assalamualaikum.. nak tanya akak diana beli mane eh domain .com nie ?

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki masuk :) awak, blh buat tuto x mcm mana nak letak iklan Says di FB, Google + or blog? tqqq. sy nak try gak ^^

    ReplyDelete
  3. @Zunairah LEE; w'salam. akak inform kat cbox ye :)

    ReplyDelete
  4. @Nurfaezah Abdullah; rasanya dah buat tutor sebelum ni. nanti sis bg link kat cbox ye :)

    ReplyDelete
  5. wah..bestnye.. mehh bagi tips ikit.. hekhke :P

    ReplyDelete
  6. @^^eKaTiKaH^^; tips? hehe macam biasa, promote3 :D

    ReplyDelete
  7. bahagi 2 ek.. nanti kita shoping sama2 :P

    ReplyDelete
  8. Tahniah FD. hehe. One day nak jadi macam awak jugak. heeee

    ReplyDelete
  9. @fifie; terima kasih ^^ hehe, insyaAllah. usaha! hehe :D

    ReplyDelete
  10. jom cepat belanja saya makan..hehehehe

    ReplyDelete