Cash Out

Cash out kali ke 4 #part 1

December 04, 2012


Assalamualaikum,

Tadi buka Says.

Dah boleh cash out, YEAY!

FD terus klik cash out now! and sekarang dah jadi status pending.

Dapat email Says. Orang yang sama lagi uruskan FD punya cash out. Hehe :D

Duit ni FD share dengan blogger juga, macam yang FD tengah buat GA tu. Haaa, untuk korang lah tu. Hehe :D and thanks untuk yang klik iklan dalam blog ni.

Sekarang ni tunggu tukar status jadi verified je. Tak sabar! ^^

You Might Also Like

6 comments

  1. Saya dah daftar say.my. Tapi saya tak tahu macam mana nak letak iklan iklan dia dkt blog. Boleh buat tutorial tak?

    ReplyDelete
  2. @Cornelia Waldorf; oh yeke? okay, FD cuba buat tutor k? :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah3 .. Aiman pun tunggu duet masok .. Da dkat 2 minggu ni ..

    - www.aimancool.com -

    ReplyDelete
  4. @Aiman Aziz; yeke? lama betul tunggu. rasanya yg lain duit dah masuk. cuba cek

    ReplyDelete