Back to School!

December 07, 2012 Fatin Diana 8 Comments


Assalamualaikum,

Eh eh, bukan FD yang "back to school" tau. Hehe :D ni nak promo je ^^v


Dah nak masuk minggu ke dua dalam bulan Disember. Sekolah pun dah nak buka. Mesti ramai adik-adik yang tengah beli barang persiapan ke sekolah, kan?

Haa, FD baru je dapat supplier yang jual beg sekolah. Untuk adik-adik yang sukakan design BEG MUSTACHE ni, jom lah beli. RM75 termasuk Pos Laju untuk Semenanjung dan RM80 termasuk Pos Laju untuk Sabah Sarawak.


BEG MUSTACHE ni ready stock. Dapat dalam 2 3 hari lepas pembayaran dibuat :) tapi FD collect order banyak-banyak dulu, baru post. Takde lah hari-hari nak ulang alik pergi pejabat pos.
Untuk pre-order pun ada, tapi FD tak galakkan sebab mungkin dapat lepas sekolah dah buka.

You Might Also Like

8 comments:

comeeeeeeell sangat beg tu :)) huhu

Dianaa said...

@Princess Syazliyana; meh beli ^^v

Hnahdy said...

cantik dan unik

Waaahh, sukeeeeee yang in the middle tuu > . <

Dianaa said...

@Hnahdy; kan? :D

Dianaa said...

@Nadrah Zulkifly; suka? beli lah. hehe >,<

^^eKaTiKaH^^ said...

wahh, cantiknye! pink tu O_O

Dianaa said...

@^^eKaTiKaH^^; meh beli ^^