Akaun Google FD kena HACK?!

December 01, 2012


Assalamualaikum,

Tumblr_md379khbqp1rqn91to1_500_large

Malam tadi FD dapat email dari pihak Google. Baca email tu, FD terkejut gilaaaaaaaaaa!

FD ada printscreen, korang baca lah.
Dari Puchong tu. Ntah siapa lah yang jahat sangat nak hack akaun FD ni kan. Grr! JAHAT! :/


To HACKER,
apa yang awak tak puas hati dengan FD? kenapa nak hack akaun FD? FD baru je nak manja-manja dengan blog yang baru pakai domain 2 minggu lebih ni tau. jangan lah jahat sangat nak hack akaun FD ye? FD tak suka orang yang hobi dia hack akaun orang. BENCI TAHU?


Tak pasal-pasal kena tukar password. Dah lah FD ni jenis yang susah nak ingat bab password-password ni. Banyak pula password yang kena ingat lepas ni. SEMUANYA DISEBABKAN HACKER TU!

You Might Also Like

16 comments

  1. bersabar yea.. org yg berbuat jht pasti dpt balasan yg setimpal :)

    ReplyDelete
  2. waa.. pernah kena juga macam ni..tak berhati perut :)

    ReplyDelete
  3. @Arrien ::@man!::; yes, betul tu. harap-2 dia kena lah nanti

    ReplyDelete
  4. @irwan alessa; pena kena juga? kesian kita kan. diorang memang takde perasaan kot =='

    ReplyDelete
  5. aiseyh, ni yang takut ni.. adoila.. awatla org la ni suka main hack2.. huhu

    ReplyDelete
  6. pernah sekali.. dia tak berjaya sebab wan tak log out acc gmail lagi.. sekali check kwan sendiri khianat.. Ahaha terbaik !

    ReplyDelete
  7. hiii ^^ screw that hacker. dah xde keja agaknya.

    same as me, sy pun sometimes susah nak ak rmb pw hehe.

    ReplyDelete
  8. sabar ye kak . btw mcm mana akak buat tuto buat tuto boleh ? yg ip adreed location tu

    ReplyDelete
  9. owh, nape tak guna google punya 2-step verification?

    ReplyDelete
  10. @Rabbani al-Wafi; dah buat dah. tp hacker ni bijak sgt kot

    ReplyDelete
  11. sekarang semakin ramai hackers...kene berhati2

    ReplyDelete