Tak sabar nak tengok Twilight! ^^

November 09, 2012


Assalamualaikum,

The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2




Bella is enjoying her new life and new powers, after the birth of their daughter, Renesmee. Soon, however, their family bliss is threatened again, by a new menace. Vampire Irina believes a child like Renesmee could challenge the power and existence of the Volturi. As Irina rallies the Volturi to destroy this potential threat, Bella and the Cullens – together with any allies they can assemble – are preparing to fight a crucial, ultimate battle, to protect their family.




Hujung bulan nanti turun KL, boleh lah nak tengok wayang nanti. Muehee :3
Kenapa kat KL baru tengok? Sebab kat sini takde wayang lah! T__T


Start terpengaruh dengan cerita ni lepas tengok first movie (pinjam CD kawan). Masa mula-mula tu kawan aku masa zaman sekolah dulu macam obses dengan cerita ni. Almost everyday dia baca buku tu. Pantang ada masa sikit kat sekolah, dia mesti baca walaupun sikit. Aku cakap lah cerita tu semua merepek segala.


Sekarang ni tak pasal-pasal aku terpengaruh pula. Dem! --'
Takpe lah sebab cerita ni best! (Y)

You Might Also Like

12 comments

  1. dah part 2...slmt nonton nanti..:)

    ReplyDelete
  2. wow! ta sangka Fatin pun minat.. ya! the movie memang sangat best!! seriusly sara memang ta sabar nak tengok, tambah-II Bella dapat baby, wow.. hee.. *^^*

    ReplyDelete
  3. tak sabar nak tengok part 2...

    ReplyDelete
  4. @sarasyaiera (:; hihi tau takpe. makin besar family cullen nnt :D

    ReplyDelete
  5. adeh... part 1 pun tak tgk lagi..

    ReplyDelete
  6. Yaaaaaa. Saya pun tak sabar jugak nk tgk yg part 2 tuu. Tapi rasa-2 nya download from internet je kot. Kelantan xde cinema cisss. Sama le, tengok 1st movie dia then ter follow hehe. 22 November kan keluar dkt Malaysia?

    ReplyDelete
  7. @Shaherah Nordin; hm susah nak cari cerita english kat internet. 22 november? tengok kat poster tu minggu depan dalam 16 Nov.

    ReplyDelete
  8. 16 November dkt UK :D http://malaysia.movies.yahoo.com/The+Twilight+Saga:+Breaking+Dawn+Part+2/movie/16740/

    ReplyDelete
  9. @Shaherah Nordin; oh yeke? haha. kk, thanks for information :D

    ReplyDelete