Sponsor

Sponsor dan hadiah untuk Giveaway III

November 22, 2012


Assalamualaikum,


Dalam masa seminggu akan datang, FD akan buat giveaway. Alhamdulillah, ada yang sudi sponsor. Kat bawah ni FD sertakan link sponsor dan hadiah yang bakal diberikan kepada pemenang yang bertuah ;)




Long necklace x 1 pemenang



http://memories-si-akma.blogspot.com

Novel x 1 pemenang
Simple header x 2 pemenang
Cursor nama x 2 pemenang




http://aidil92.blogspot.ru/

Souvenir dari Russia x 10 pemenang



RandomGirl ღ
Bloglist selama sebulan x 5 pemenang


Set pen x 4 pemenang
Keychain Angry Bird  x 3 pemenang



http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com

Hadiah misteri x 1 pemenang



http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/

Topup RM5 + Review blog + bloglist kekal x 1 pemenang


Pupel LiyaNa Official Blog
CD filem x 2 pemenang
Voucher shopping x 2 pemenang



https://www.facebook.com/meow.ikan
Topup RM5 x 1 pemenang



http://musyuxmusyux95.blogspot.com/

hadiah misteri x 2 pemenang



http://sheiraeiyra.blogspot.com/

Bloglist selama 5 bulan x 1 pemenang
header transparent x 1 pemenang
cursor nama x 1 pemenang




Pashmina x 1 pemenang
Shawl Satin x 1 pemenang



http://hanzs-cheesecake.blogspot.com/

Domain untuk setahun x 2 pemenang



http://ramaramacomel87.blogspot.com/

Topup RM10 x 3 pemenang



http://raarocherr.blogspot.com/

Topup RM5 + review blog x 3 pemenang


Menarik tak hadiah-hadiah ni semua? FD sendiri jealous tau kalau korang dapat hadiah macam kat atas ni. Rasa macam nak join giveaway sendiri pula. Hahahaa xD

Ada yang tak sabar nak tahu giveaway ni? Kalau ramai yang tak sabar, FD akan cuba untuk publish entri giveaway ni dalam masa terdekat ;)

You Might Also Like

22 comments

  1. Salam perkenalan jom join Give Away dot 10 domain bakal diberikan free.. Simple and easy give away :)

    http://www.khairul-zamri.com/2012/11/give-away-dot-my.html

    ReplyDelete
  2. Saya nak jd sponsor boleh ? sponsor untuk bloglist selamanya untuk 1 org
    header transparent untuk 1 org
    Kalau perlukan link blog , fanpage and twitter balas dekat cbox atau komen saya k ? :) komen dekat blog lah :)

    ReplyDelete
  3. ni yg rasa teruja nak join ni....
    x sabar..x sabar

    ReplyDelete
  4. @fifie; mesti lah boleh. tunggu ye ^^

    ReplyDelete
  5. Jyeahhh ! done follow semua :) hope menang .

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan jugak hadiah dia.. :)

    ReplyDelete
  7. kalau nak jadik sponser terbuka lagi ke? 2x bloglist sebulan. kalau ada penambahan hadiah nanti saya maklumkan. kalau boleh sila inform dekat cbox blog saya, :D

    ReplyDelete
  8. @Shasha Yacob; sorry, dah ramai sgt sponsor. maaf ye

    ReplyDelete
  9. @Dianaa

    okai tak pa, nanti saya nak jadik peserta la pulak. :D

    ReplyDelete
  10. Kan hadiah kita boleh pilih sendiri kan? Nak buat semua boleh ke?

    ReplyDelete
  11. Nak tnya , pemenang berdasarkan ap ?

    ReplyDelete
  12. @aQis; top referral, entri kreatif dan random :)

    ReplyDelete