Keyword

Search DOMO, jumpa Fatin Diana?

November 18, 2012


Assalamualaikum,

Pagi tadi ada PM dari Nik Fakri. Terkejut sebab dia tanya tentang harga patung Domo-kun. Memang terkejut tau. Macam FD ni pakar pula bab Domo-kun. Maybe sebab FD ni memang gila Domo-kun agaknya.

Lepas tu FD add Nik ni sebab ada benda nak bincang.  
Masa tengah bincang-bincang tu, FD terfikir nak tanya kat Nik. Tengok lah jawapan dia. Nik kata dia search kat google dan taip domo. Ntah macam mana boleh tercampak link page atau blog pun tak tahu lah.


Femes lah kot keyword Domo nanti dalam blog ni **perasan**

You Might Also Like

8 comments

  1. Haha, Ewah lepas ni mesti orang ingat awak domo malaysia. Oh,ehem i retis.Haha tetibe.

    ReplyDelete
  2. @The Gangster Love to Haha.; haha ada pula Domo Malaysia ek? wah! mengaku retis. hahahaa! xD

    ReplyDelete
  3. hhaha...taip domo jer kuar Fatin Diana..memang fanatik ke FD?? HEHEHE

    ReplyDelete
  4. Maybe diana pernah buat entries pasal Domo kut. heee

    ReplyDelete
  5. erm......search domo jumpe fatin...sarch fatin jumpa domo

    wakakakak..untungla ade orang sponsor domain :p

    ReplyDelete
  6. @fifie; hehe. selalu sgt buat entri pasal domo ^^

    ReplyDelete
  7. @Fariz Reza [FR]; cuba la search fatin, ada jumpa domo tak? haha. erk, rezeki ada org nak sponsor :)

    ReplyDelete