Pemenang Surprise Giveaway!

November 04, 2012



Assalamualaikum,



Ramai ke yang nak tau siapa pemenang dalam giveaway yang lepas? Hihi. Kalau nak diikutkan, lambat lagi nak umumkan. Saje nak bagi korang panas. Hahahaa! Tapi takde lah kejam sangat kan. Bape hari je kot korang tunggu. Kan kan? :D Okay, jangan buang masa. Jom kita tengok siapa pemenangnya dan hadiah-hadiah yang korang bakal menang ;)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Novel x 1 pemenang





Tudung bawal tone x 1 pemenang





Amigurumi doll x 2



Itu sahaja untuk pemenang. Maaf kalau hadiah tak menarik. 
Untuk pemenang novel dan tudung bawal tone, sila PM details anda di SINI seperti dibawah:

Nama penuh:
Alamat:
No. tel:
URL entri:


Dan untuk pemenang amigurumi, sila PM di SINI dan berikan URL entri anda. Jangan gatal pergi contact sponsor terus. Kang langsung tak dapat hadiah. Okay? ;)


Kepada yang tak menang, jangan sedih-sedih. Kesemua peserta yang tak menang, boleh cuba nasib kat giveaway INI. Dan korang semua dapat voucher discount RM5 dengan setiap pembelian RM30 ke atas bila shopping kat Dee's Closet Shop ;) sah sampai bila-bila. YEAY! Shopping shopping shopping! Hihi.

You Might Also Like

10 comments

  1. tahniah pada pemenang,tak da rezeki ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua pemenang :-)

    ReplyDelete
  3. tak de rezeki.. hehe.. tahniah pada yang menang.. ^_^

    ReplyDelete
  4. @NURUL ◕‿◕; takpe. boleh cuba kat giveaway yg FD letak link tu ;)

    ReplyDelete
  5. @Pwincess sarah; jgn sedih-2 ea. boleh cuba GA yg FD letak kat fb tu :)

    ReplyDelete
  6. Lena menang untuk kali pertama dalam dunia blog ni . Thank You so much :DD

    ReplyDelete
  7. tahniah kepada pemenang.. ^_^
    bukan rezeki ku nampaknya... :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada para pemenang.. :)

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH...
    hehe....menang..novel novel novel!!!

    ReplyDelete