Menang

Menang giveaway?

November 06, 2012


Assalamualaikum,

Buka je blog, tengok ada orang komen kat entri. Komen ni buat aku terkejut sebab Sis Alycia kata aku menang giveaway : Nak ole-ole Guangzhou


Nampak tu?



*klik gambar untuk lebih jelas*


Ya Allah, tak tahu langsung yang aku menang dalam giveaway kak Alycia sebab giveaway yang kak Alycia buat tu tak perlu buat entri. Maybe sebab tu aku tak tahu. Padahal aku follow blog dia. Hm, takpe lah. Aku dah hantar details kat kak Alycia. Harap-harap diterima lah.


Thanks kak Alycia sebab bagitau yang Diana menang ^^


You Might Also Like

10 comments

  1. wow tahniah akak :) murah rezeki akak, selalu menang ga. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. saya pun ada menang kat blog alycia gak.. :) tahniah ye..

    ReplyDelete
  3. @LyllΛzhar II; hihi thank you. rezeki bulan ni kot :'D

    ReplyDelete
  4. @JaSSNaNi; thanks. oh yeke? tahniah juga pada awak :D

    ReplyDelete
  5. congrattttss dear...mai petua bg akak menang sama :)

    ReplyDelete
  6. @Cik P.A.; thanks ^^ erk, petua? mana ada petua kak. hihi :'D

    ReplyDelete