Family

Masjid Kristal

November 11, 2012


Assalamualaikum,

Dua hari lepas pergi Masjid Kristal.
Tapi sayangnya takbole masuk :'( jangan tanya kenapa! =='
*tak banyak nak cerita, cuma nak share gambar*




Patung Minnie Mouse tu aku punya masa zaman kecik-kecik dulu. Sekarang jadi Sarah punya :D


Tiba-tiba tudung Sarah takde dah. Hahaa xD

Banyak gambar yang capture tak henti-henti. So ni hasilnya! ^^

Sarah berlari ni nampak macam main papan luncur je, hahaa xD



Bye!

You Might Also Like

6 comments

  1. last pic macam kelakar jer,,patung tuh kakak2 pulak yg men...ayoo! haha

    ReplyDelete
  2. @luqman zakaria; hahaa, tau takpe. memalukan lah gambar last tu

    ReplyDelete
  3. akk pon ade g msjd kristal 2 ari lepas..
    tp g dh ptg sgt.. dlm kul 6 lbh gitu..
    huhuu..

    ReplyDelete
  4. @Ezy Chiaki; lah, yeke? ruginya! kalau kak Ezy dtg awal, boleh kita jumpa :D

    ReplyDelete
  5. lawanya......xpernah ke sana..huhu

    psst~thanx :)

    ReplyDelete
  6. @~didiey~; hee, semua masjid lawa :') hihi welcome ^^

    ReplyDelete