Outing with friends

Lepak dengan kawan-kawan

November 22, 2012


Assalamualaikum,

Rasanya ada yang tahu dan ada yang tak tahu yang FD ada kat KL sampai esok atau lusa. Disebabkan dah nak balik Terengganu, FD buat keputusan nak keluar dengan kawan-kawan yang dah lama tak jumpa ni. Besttttt! (Y)


Ma girls! ^^
Naza, Nina, FD, Shasha

Taknak letak gambar banyak-banyak. Tak pasal-pasal ada yang ter"SUKA" dengan kawan FD pula, ehee. Maklum lah, semuanya sudah berpunya :p


Izzy dan K.A (bf Nina)


Plan nak keluar hari Rabu (semalam), tapi salah seorang dari kawan-kawan FD ni ada hal. So kena tunda ke harini. TENGOK WAYANGGGG! Yeay! hehe. Maklum lah, kat KT takde panggung, macam excited lebih la. hahaa xD


Tengok cerita Twiligt Breaking Dawn Part 2. SERIOUSLY THE BEST! (Y)
Rugi kalau tak tengok.
**lagi sekali excited sebab tengok masa 1st day movie ni keluar kat Malaysia, muahahaa xD


Panjang tak tiket wayang ni? Haaa, first time kot tengok wayang ramai-ramai. Kalau tengok kat Jusco, dah lama buat macam tempat sendiri sebab kat Jusco tak ramai orang. But kitorang tengok kat e@Curve, so jaga perangai. Hahaa :D


Lepas tengok wayang, makan makan. Dah makan tu, pergi beli makanan untuk adik-adik yang kat rumah pula. Akak yang baik lah katakan :3



Time ni dari e@Curve nak ke One Utama. Jalan kaki je tau. Takde nak tunggu lama-lama naik bas. Kau boleh? Hahaa *padahal dah malas gila nak jalan kaki. gagah juga.


Sampai OU, jalan kejap terus balik.
Apa pun thanks kawan! Love you :*

You Might Also Like

2 comments