GilaPing.com terbaik!

November 29, 2012


Assalamualaikum,


Nak tahu kenapa FD kata GilaPing ni yang terbaik? Sebab FD terkejut bila tengok trafik yang datang dari GilaPing.

**klik gambar untuk lebih jelas**
Untuk harini je dah boleh dapat sebanyak tu. Percaya tak?

Untuk minggu ni, lagi banyak!


Even takde lah banyak mana kalau nak dibandingkan dengan blogger yang hebat kat luar sana, ni pun dah okay bagi FD. FD macam excited sebab kalau macam sebelum ni ping kat tempat lain, tak banyak pun ada kat referring URLs.


Korang tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai ping entri kat GilaPing.com ^^v

You Might Also Like

4 comments

  1. wah..boleh tahan la.. nak try jugak la

    ReplyDelete
  2. wah..tmpt baru utk ping entry..menarik! :)

    ReplyDelete
  3. @ayut; yeah. gilaping ni baru je lagi rasanya :)

    ReplyDelete