Cash Out

Dah terima cash out kali ke 3 dari Says

November 22, 2012


Assalamualaikum,

Malam tadi dalam pukul 11 malam, terasa macam nak check akaun Maybank.

Yeayyy! Duit dari SAYS dah masuk! *confident je


Pagi ni dapat advice dari HSBC. Nasib baik confident duit yang masuk tu dari SAYS, hehe.

Baru seminggu lebih cash out, dah dapat duit. Bagus SAYS! Dah makin laju. Suka suka! ^^
Tak percaya dalam seminggu? Cuba tengok ENTRI INI.
Percaya tak? Heee :3


Syukur alhamdulillah :')
Thanks pada korang juga yang selalu klik iklan bila datang ke blog ni ^^
**duit dah masuk, pi tengok Twilight Saga: Breaking Dawn nanti. weeeee~! :D

You Might Also Like

2 comments

  1. Seronoknyaaaa tiap minggu dapat income! Nak try says lah pulak pasni!

    ReplyDelete
  2. @Salwa Ismail; heee, memang best! (Y) salwa pun try lah. memang income cepat naik

    ReplyDelete