Dah balik,

November 24, 2012


Assalamualaikum,


Selama dua minggu FD pergi KL, malam ni FD baru je sampai rumah kat Kuala Terengganu.
Bertolak pukul 12 tengah hari tadi. Sebab tu takde update apa. Trafik pun tak naik, huhu T__T


Ada 3 surat cinta untuk FD masa FD takde kat rumah. Esok nak kena pi ambik 2 surat cinta kat pejabat pos. Malasnyaaaa! -___-


Yang tengah-tengah tu hadiah dari sis Alycia. Abah spoil lah pi buka hadiah tu. Grrr! Sebab lepas abah hantar pergi KL, abah balik KT sebab ada kerja kat sini. Lepas tu skype dengan abah, tanya ada surat atau apa-apa untuk FD tak? Abah tunjuk, lepas tu siap pi buka lagi. FD dah cakap jangan buka, tapi... Err, haihh. Takpe-takpe. Sabo je lah.

Harini takde apa nak update sangat sebab still sakit belakang. Perjalanan 6 jam tau tak? Dari KL ke KT. Haiyaaa! Manyak letih woo. Hehe.


Ada masa nanti FD update blog lagi k? Bye! ^^

You Might Also Like

5 comments

  1. salam awk , sye ade buad segmen , jemput join --> http://ceritacikika.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html <--

    ReplyDelete
  2. Hai bertuah nasib badan banyak dapat surat cinta. huhu

    ReplyDelete
  3. @fifie; hehe, bukannya surat cinta dr bf pung. pos laju and pos daftar je

    ReplyDelete