Contest I Choose To Wear Hijab


Assalamualaikum,

Sebenarnya aku dijemput oleh penganjur untuk join contest. Dah lama tak join contest, sebab selalu join giveaway je. Takpe, cuba nasib kali ni :D
InsyaAllah ada rezeki.

*klik untuk lebih info*



Syarat syarat : 
  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan


Hadiah :


1st prize

RM50
Maxi skirt 
Bawal plain 
Review blog



2nd prize

RM30
Maxi skirt 
Review blog



3rd prize

RM20
Bawal plain 
Review blog



 3 saguhati (Random.org)

Bawal plain (sehelai setiap seorang)
Review blog



So, gambar yang aku nak pertaruh kan (bunyi drum!) haha. over lah pulak.
Salwa, Diana letak gambar banyak-banyak, takpe kan? :3


Tengok tu, terlalu banyak gambar untuk aku pilih. Semuanya berhijab ^^







Yang kat bawah ni pula masa zaman PLKN dulu :3



Hamekkk! Kemain banyak lagi gambo yg aku tepek. Hahaha xD
(maaf kalau gambar ni buat ada yang meluat nak tengok)
Salwa, maaf ye kalau Diana buat Salwa pening nak pilih gambar.

http://salwaismail.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html
Due date: 7 December 2012

You Might Also Like

55 comments