Chucky Child's Play

November 20, 2012


Assalamualaikum,


Zaman budak-budak dulu cerita seram yang paling best bagi FD, semua cerita Chucky.



Rasa macam nak tengok dari first movie sampai yang last, Seed Of Chucky.
Siapa tau kat mana nak cari cerita ni kat online ek? FD dah try cari, tapi tak jumpa pun :(


CHUCKY HIDUP!!
Kalau FD kat sana pun confirm terkejut and lari laju-laju macam kena kejar dengan anjing. Hahaaa xD


Kalau korang tau nak cari kat mana, tinggalkan link kat ruang komen ek. Seriosuly! Sebab FD memang minat cerita ni dari kecik.

You Might Also Like

4 comments

  1. saya pun suka tgk cerita ni..memang seram gila.. tapi ye tak ye.. saya pun tak tau mana nak tgk online..

    ReplyDelete
  2. @boni kacak; yeke? hm susah la nak cari online. best oh cerita ni.

    ReplyDelete
  3. ada torent downloader tak?? nanti search kat situ.. sekali download terus sampai siri 5

    ReplyDelete
  4. @@izY@N; yeke? cousin pun kata kalau ada torent tu senang nak cari movie. kk, thanks ye ^^

    ReplyDelete