Cash Out

Cash out Says #status - verified!

November 06, 2012


Assalamualaikum,

Baru je balik dari jenjalan dengan family, dapat email dari Says. Dah tiga minggu lebih, baru sekarang Says verified status cash out. Nasib baik aku ni sabar sikit :3


Lega sikit bila status dah bertukar. Tak sabar nak tunggu status tu tukar ke number 3 pula. Harap-harap cepat lah complete sebab nak pakai duit tu :D



You Might Also Like

10 comments

  1. wahhh....da boleh cash out says...=)

    ReplyDelete
  2. wahhh....da boleh cash out says...=)

    ReplyDelete
  3. yeah2..awak nak belanja saya kepsi??hehehehe

    ReplyDelete
  4. waaahh! bestnya dapat belajar berblogger dgn Diana! :'D

    ReplyDelete
  5. waaahh! bestnya dapat belajar berblogger dgn Diana! :'D

    ReplyDelete
  6. @Amirah Shuhada; eh-2, belajar apanya? Diana tak ajar banyak sgt kot. hihi. apa pun thanks :D

    ReplyDelete