Cash Out,

Cash out complete | cash out lagi

November 14, 2012 Fatin Diana 12 Comments


Assalamualaikum,
Semalam dapat email dari SAYS, kata cash out dah complete. YEAY! (padahal duit dah masuk haritu, baru sekarang dapat email)

Dah dapat email, terus tengok kat SAYS pula.


Dah completed! Terus tekan Ok!
Lepas tu cash out lagi. Hehe :D


Dah isi semua details, nak tunggu verify je :D


Tak sampai seminggu, SAYS dah verify cash out. YEAY!

Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni. If ada income lagi, insyaAllah aku buat giveaway lagi :')
Eh korang, tolong lah klik. Hihi. Nanti aku share dengan korang dalam giveaway akan datang ;)

You Might Also Like

12 comments:

confdeb said...

besnye..ada tips x cmner cepat je dpt kua..:D

Dianaa said...

@confdeb; erk, untuk tu takde tips lah. maaf :(

boni kacak said...

tahniah awak..hehehe.. jom kepsi jom..hahaha

Dianaa said...

@boni kacak; terima kasih :) kepsi? JOM! ^^

tahniah2..akunye says ade 2 hengget jer..per cer! tips cikit cmne nk kasi cepat2 naek!

Dianaa said...

@luqman zakaria; ini pun nak tips? haha. sat sat nak cari idea

Fendy said...

rajin share kat fb, twitter n blog...tips untuk dpt says....hehe..

Salwa Ismail said...

Amboii seronoknya! Asyik cash out je ;D

Dianaa said...

@Fendy; haa, betul tu. thanks eh, hehe :D

Dianaa said...

@Salwa Ismail; heee, sebab takut nnt duit tu lesap tiba2 macam sebelum ni. tu pasal cash out bila dah lebih RM50 :3

Iha Zaliza said...

Alamak, sayangnya baru nampak entri ni sekarang.. kalau tak iha dah suruh FD belanja kentaki dah.. :P

Dianaa said...

@Iha Zaliza; hehe lain kali lah ek :p