Cash Out

Cash out complete | cash out lagi

November 14, 2012


Assalamualaikum,
Semalam dapat email dari SAYS, kata cash out dah complete. YEAY! (padahal duit dah masuk haritu, baru sekarang dapat email)

Dah dapat email, terus tengok kat SAYS pula.


Dah completed! Terus tekan Ok!
Lepas tu cash out lagi. Hehe :D


Dah isi semua details, nak tunggu verify je :D


Tak sampai seminggu, SAYS dah verify cash out. YEAY!

Alhamdulillah, murah rezeki bulan ni. If ada income lagi, insyaAllah aku buat giveaway lagi :')
Eh korang, tolong lah klik. Hihi. Nanti aku share dengan korang dalam giveaway akan datang ;)

You Might Also Like

12 comments

  1. besnye..ada tips x cmner cepat je dpt kua..:D

    ReplyDelete
  2. @confdeb; erk, untuk tu takde tips lah. maaf :(

    ReplyDelete
  3. tahniah awak..hehehe.. jom kepsi jom..hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah2..akunye says ade 2 hengget jer..per cer! tips cikit cmne nk kasi cepat2 naek!

    ReplyDelete
  5. @luqman zakaria; ini pun nak tips? haha. sat sat nak cari idea

    ReplyDelete
  6. rajin share kat fb, twitter n blog...tips untuk dpt says....hehe..

    ReplyDelete
  7. Amboii seronoknya! Asyik cash out je ;D

    ReplyDelete
  8. @Fendy; haa, betul tu. thanks eh, hehe :D

    ReplyDelete
  9. @Salwa Ismail; heee, sebab takut nnt duit tu lesap tiba2 macam sebelum ni. tu pasal cash out bila dah lebih RM50 :3

    ReplyDelete
  10. Alamak, sayangnya baru nampak entri ni sekarang.. kalau tak iha dah suruh FD belanja kentaki dah.. :P

    ReplyDelete