Pemenang top referral Surprise Giveaway by FD

October 28, 2012


Assalamualaikum,


gambar kat atas menunjukkan top referral untuk minggu ni(minggu ketiga).

Nampaknya kita dah tau siapa pemenang untuk top referral dalam SURPRISE GIVEAWAY.
#entri beliau juga menarik sebab ada pantun ^^
Sampai sini je untuk top referral.


Pemenang untuk top referral boleh bagi details harini (kalau nak dapat hadiah cepat)
Sila bagi details di page FATIN DIANA.


Nota: pemenang bertuah yang menggunakan khidmat random.org akan diumumkan tiga hari selepas tamat giveaway :)

You Might Also Like

5 comments

  1. tahniah :)
    ade hdiah utk entri kreatif ke? rugi tak buat hari tu.
    tggu random.org lak

    ReplyDelete
  2. @ukhti dhiya; hihi takde lah. utk top referral and brtuah je ada hadiah. entri kreatif tu mcm tambahan je

    ReplyDelete
  3. Diana, saye dah hantar detail kat fanpage awak. fb: Lia Yaya
    terima kasih ek :)

    ReplyDelete