PPC

Side income sambil online - SAYS / 8Share

October 10, 2012


Assalamualaikum,

Ramai sangat yang tanya, macam mana nak daftar 8Share ni. Harap sangat korang faham isi entri ni. Kalau rasa macam memang takbole masuk kepala otak sangat, baru tanya ye.

First, pergi ke sini ---> Daftar 8Share

Daftar PERCUMA dan dapat RM1.
Tak perlu keluar modal pun untuk daftar.

Klik sign up


Isi semua tempat kosong tu, lepas tu klik create my account.
Dah settle sign up, pergi cek email untuk confirm-kan email tu. Dalam email tu nanti diorang bagi link, korang just klik je kat link tu. Make sure masukkan email yang aktif. Kalau tak aktif, memang susah lah nak keep in touch dengan 8Share ni.


Dah boleh share iklan. Klik kat SPECIALS dan akan keluar macam dalam gambar tu.
Kemudian klik salah satu iklan yg korang nak share. Iklan yang ada simbol bulat hijau je yang tengah running.



Lepas tu klik broadcast


Copy link yang diorang bagi tu dan share ikut cara korang nak.
Kalau ada FB atau Twitter, share je kat sana.
Ayat kena gempak supaya ada yg klik iklan tu ;)

Ini theme 8Share yang lama, Says.
Sekarang ni dah lain sikit kat bahagian Specials.
Boleh usha dulu situ. Tak faham nanti baru tanya.

You Might Also Like

13 comments

  1. cik siti pn buat says ni sbg side income...=)

    ReplyDelete
  2. Bagus sharing ni, says ni bagus utk kaki online...berapa dah income? :)

    ReplyDelete
  3. @Elih Japahar; ada dalam bape puluh je sebab dah pernah cash out :)

    ReplyDelete
  4. saya baru nak aktif beriklan ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. SD pn sama baru nak aktif dalam dnia beriklan ni..

    ReplyDelete
  6. nnt akak nk try la. thanks for sharing dik! nuffnang dah berganda2 wpun naik sikit2. nak try yg ni pulak :)

    ReplyDelete
  7. @Sue-Rya Qistina; hehe tak rugi pun kalau try kak. you're welcome :)

    ReplyDelete
  8. wahh nak cuba gak la... mekasih bg info

    ReplyDelete
  9. duit 2 cmne nak dapat masuk akaun ke

    ReplyDelete