Keyword

Keyword #17 - budak pavi

October 23, 2012


Assalamualaikum,


Dah lama tak update entri pasal keyword, kan? Kali ni aku nak post sebab rasa macam nak tergelak pun ada. Sebabnya ada nama kawan aku dalam keyword ni. Cuba korang tengok kat bar warna kuning tu. Ada nama Izzy! Tak tau lah kalau ramai lagi ada nama Izzy en. Tapi dalam blog aku ni, sememangnya aku pernah cerita pasal kawan aku si Izzy tu.


*kawan sejak zaman sekolah sekolah*


Ni lah Izzy "budak Pavi" tu. Hahaaa! Izzy! Nampaknya kau dah jadi budak Pavi sekarang ni :p
Untung lah kan. Hahaa. Famous juga kau ek Ijji Farhan? Mueheheee

You Might Also Like

0 comments