Cash Out

Cash out SAYS - kali ke 2

October 13, 2012


Assalamualaikum,

Mungkin ada rezeki untuk aku bulan ni. Baru 3 minggu dengan SAYS(buat account baru sebab account lama kena gantung. sampai sekarang takde apa-apa feedback dari SAYS), dah boleh cash out. Alhamdulillah.



Buka account SAYS tadi. Terkejut bila dah dapat RM51. Taknak tunggu lama, terus cash out. Bukan tamak, tapi takut benda lama jadi lagi.
Dulu account lama, dapat earning sampai RM150 lebih, tapi cash out RM10+ je. Lepas cash out dan dapat duit, tiba-tiba account kena gantung. Rasa nak menangis pun ada, tapi tahan. Mungkin takde rezeki. Harap-harap kali ni tak jadi benda yang sama lagi :')



Lepas klik cash out now! dan bagi details kat SAYS.



Dapat email dari SAYS. Pheww! Suka gila bila Aqila dari SAYS tu bagitahu mungkin boleh dapat dalam 7 hingga 15 hari. Siapa tak suka bila duit masuk, kan? Hihi :D
Takpe, sabar FD, SABAR! :3


Korang nak juga dapat earning sambil blogging / online? Daftar je kat sini
>Daftar 8Share<

You Might Also Like

2 comments

  1. wah..bnyk ke sikit ke, duit kita jugak..teringin gk nak dpt sasaran cmtu..tp blm smpai lg.

    ReplyDelete
  2. @Noor; kena rajin promote, dapat lah earning :) usaha lagi k? ^^

    ReplyDelete