Friday, 31 August 2012

Selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 55!


Assalamualaikum,

Hm update lambat sebab saje. Haha :D
Okay, mesti ramai yang tengah sambut kat Dataran Merdeka, KL. Sangat jealous tahu? Tahun lepas pun aku tak sambut merdeka kat sana. Tahun ni? Memang harapan lah sebab aku dah pindah. Kat sini tak tahu la kat mana tempat yang function. So duduk rumah je la. Sambut kat rumah sambil mengadap TV, tunggu count down. Hihi :D


Nota FD: mesti jalan sesak oh. orang yang pi sambut kat KL tu, confirm ada macam-macam hal nanti. yang budak-budak keluar dengan kawan tu, confirm susah nak cari transport nak balik rumah. padan muka korang! hahaha xD
##agaknya tahun ni ada ke baby merdeka? :3 maksud aku yang lahir malam ni k. bukan yang negetif tu k? not good, not good!

6 comments:

boni kacak said...

sama la kita, sambut kat rumah je.hehehe

apa2pun, MERDEKA!!

Dianaa said...

@boni kacak; senasib lah kita ni ek. hee. semangat. MERDEKA!

abu idris said...

Kembalinya Khilafah adalah Kemerdekaan Sebenar Menurut Islam
ARRAYAH.INFO, Malaysia, 29 Ogos 2012 - Kemerdekaan yang sebenar menurut Islam adalah memerdekakan manusia daripada mengabdikan diri sesama manusia kepada mengabdikan diri kepada Allah, daripada kezaliman agama kepada keadilan Islam dan daripada kesempitan dunia kepada keluasan dunia dan akhirat.seterusnya...

Ezy Chiaki said...

merdeka! merdeka!

Fienazzuki said...

Malam merdeka juga di rumah...
(^_^)

cerita hari ini...
http://fienazzuki.blogspot.com/2012/08/hari-kemerdekaan-saya.html

adibahfaizah said...

Happy independent day :)