Tuesday, 14 August 2012

Pemenang giveaway "Saya Nak Duit Raya dari Fatin Diana"


Assalamualaikum,

Ehem, mesti korang tertunggu-tunggu siapa yang bertuah menang duit raya / topup, kan? Hihi! Aku sendiri tak sabar sebenarnya tauuu! Nak tau siapa yang menang? Jom scroll ke bawah...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PEMENANG TOP REFERRAL:
RM10

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Untuk 3 blogger bertuah pula, JENG JENG JENG!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

3 BLOGGER BERTUAH:
RM5 X 3 PEMENANG






Tahniah buat yang menang! ;)
Untuk yang bertuah tu,
sila PM number account Maybank (kalau ada) atau number phone korang kat FANPAGE aku.
Untuk yang tak menang, 
jangan sedih-sedih ea. InsyaAllah ada rezeki lebih, aku buat giveaway lagi ataupun contest.

18 comments:

AkmaFaizal said...

tahniah pada semua yang menang...selamat hari raya :)

fiqah hamed said...

ala,tak ada luck..apa2 congrats yang menang..Selamat hari Raya.. (:

Puteri wan najihah said...

Wahhh . Tahniah kepada pemenang :D

Apeach Blogspot said...

Tahniah kepada para pemenang.xda rezeki kali ni.haha

nur anis said...

bestnya dorang dapat duit raya..:)

Cik Asma BLuppy said...

tahniah ye...
sy tak bertuah.. sedih... sobsob..

Dianaa said...

@AkmaFaizal; selamat hari raya :)

Dianaa said...

@fiqah hamed; takpe, insyaAllah ada giveaway lg nnt join la ye :) selamat hari raya :)

Dianaa said...

@Apeach Blogspot; hihi maybe rezeki kat tempat lain ;)

Dianaa said...

@Cik Asma BLuppy; alolo, jangan sedih2 ea. maybe ada rezeki lain kali :)

adibahfaizah said...

Selamat Hari raya :D

Dianaa said...

@adibahfaizah; selamat hari raya :)

Nur Syahida said...

alhamdulillah.. selamat hari raya ..syeeda dah pm phone no kad Fanpage

Dianaa said...

@Nur Syahida; okay, noted. selamat hari raya :)

nur_za said...

tahniah spe yg menng tu

Princess Syazliyana said...

tahniah :')

mrs.BuLLAt said...

salam,,alhamdulillah saya menang,,sat g saya bg no fon kat page awak k..

Dianaa said...

@mrs.BuLLAt; salam. hee, okay :)