Pemenang giveaway "Saya Nak Duit Raya dari Fatin Diana"

August 14, 2012


Assalamualaikum,

Ehem, mesti korang tertunggu-tunggu siapa yang bertuah menang duit raya / topup, kan? Hihi! Aku sendiri tak sabar sebenarnya tauuu! Nak tau siapa yang menang? Jom scroll ke bawah...


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

PEMENANG TOP REFERRAL:
RM10

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Untuk 3 blogger bertuah pula, JENG JENG JENG!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

3 BLOGGER BERTUAH:
RM5 X 3 PEMENANG






Tahniah buat yang menang! ;)
Untuk yang bertuah tu,
sila PM number account Maybank (kalau ada) atau number phone korang kat FANPAGE aku.
Untuk yang tak menang, 
jangan sedih-sedih ea. InsyaAllah ada rezeki lebih, aku buat giveaway lagi ataupun contest.

You Might Also Like

18 comments

  1. tahniah pada semua yang menang...selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. ala,tak ada luck..apa2 congrats yang menang..Selamat hari Raya.. (:

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada para pemenang.xda rezeki kali ni.haha

    ReplyDelete
  4. bestnya dorang dapat duit raya..:)

    ReplyDelete
  5. tahniah ye...
    sy tak bertuah.. sedih... sobsob..

    ReplyDelete
  6. @fiqah hamed; takpe, insyaAllah ada giveaway lg nnt join la ye :) selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  7. @Apeach Blogspot; hihi maybe rezeki kat tempat lain ;)

    ReplyDelete
  8. @Cik Asma BLuppy; alolo, jangan sedih2 ea. maybe ada rezeki lain kali :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. selamat hari raya ..syeeda dah pm phone no kad Fanpage

    ReplyDelete
  10. @Nur Syahida; okay, noted. selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  11. salam,,alhamdulillah saya menang,,sat g saya bg no fon kat page awak k..

    ReplyDelete