Sunday, 12 August 2012

Kad raya pertama dari blogger


Assalamualaikum,
Petang tadi mak tanya "pasal beli tudung tu, dah buat urusan ke?". Aku jawab la dah. Lepas tu mak tanya "abis tu, kat depan tu surat apa?". Aku pergi tengok dan buka sampul tu. YES! Dapat kad raya dari blogger. Hihi :D


Thank you Cik Kiwi sebab bagi kad raya kat D. Selamat hari raya :D
#nak bagi kad raya juga, tapi tak jumpa kedai yang jual kad raya T__T so sorry.

4 comments:

miss mysterious said...

huhu.. nak kad raya juga T__T

Dianaa said...

@miss mysterious; nak? try cari kat google, search siapa yg baik hati nak bagi kad raya :D D nak bagi, tp tkde kad raya. sorry

Cik Asma BLuppy said...

untungla dpt kad raya... hoho

Dianaa said...

@Cik Asma BLuppy; hihi untung2 :p