Sunday, 5 August 2012

Edit blog


Assalamualaikum,



Weee~! First time tau tolong buat + edit-kan blog orang. Nervous juga sebenarnya, takut orang tu tak suka dengan hasil kita. Hihi :D but lastly, phewww! Nasib baik dia suka.

Nama dia Izatti Shahira. Macam mana boleh kenal dia, dari Cik Pieka. Siang semalam CP yang tweet kat Twitter. Dia tanya boleh tolong buatkan blog untuk kawan dia. Aku pun masa tu takde nak buat apa sangat. So tolong je la daripada tak buat apa kan. Tanya dia nak yang macam mana, apa semua. Dan hasilnya macam dalam gambar tu. Pening oh nak main code. Nasib baik ada rujuk kat tutor, hee :D

Paling payah part nak buat header. Aku bukan reti nak buat gambar tu transparent. Payah woi! Buat pun tengah malam. Terkebil-kebil biji mata, hahaa xD bukan apa, aku nak cuba buat elok-elok. Cincai-cincai kang orang menyampah pula kang. Terus kecewa nanti. Taknak la macam tu kan. Tak elokk :p


Atie ada buat entry untuk aku tau. Hihi :D
ni link dia; http://atiealong29.blogspot.com/2012/08/welcome-to-my-blogger.html.
Thanks Atie untuk entry tu. Hargai sangat-sangat :)

8 comments:

piko ija said...

hehe..edit blog piko jgk la..:p

Dianaa said...

@piko ija; boleh boleh. hihi

Aina Sofea said...

Cantik hasilnya ! Suke3

Dianaa said...

@Aina Sofea; hee thanks :D

Aerol Hafiezi said...

semart ;)

Dianaa said...

@Aerol Hafiezi; thanks :)

Apeach Blogspot said...

Not bad.ada bakat ni.hehe

Dianaa said...

@Apeach Blogspot; hihi thank you Apeach :D