Sunday, 12 August 2012

Amigurumi (knit doll)


Assalamualaikum,
Saje nak tolong promote kat korang knit doll ni. Aku ada order dua knit doll kat Mira. Seriously aku tengok hasil tangan dia memang lawa. Macam dalam gambar kat atas ni. Semua ni hasil dari tangan dia tau. Comel dan kawai, kan?

Aku order satu untuk Sarah dan satu untuk aku :D Sarah siap pilih nak bear dalam costume rabbit tu, yang warna pink. Comel k. Aku pula beli bear biasa, tu pun comel. Each doll besar lebih kurang macam tapak tangan dan harga sangat murah!  Cuma RM5 each doll. Kalau size besar sikit, cuma RM8.
Aku order semalam, dan Mira kata dia akan pos lepas Raya sebab dia tengah busy uruskan pemenang dalam giveaway dia *yang aku dah terlepas. sob sob T___T sedih tauu. Kalau aku join, ada rezeki menang, dapat la knit doll free. Hahaa xD


Mira buat promosi sempena Raya yang nak dekat ni. FREE POSTAGE until 20th of  August 2012. Bape hari je lagi. Place your order now!
FAN PAGE IZUMI SHOP
*It's still free postage if you make your order before 20th of August even Mira akan post barang tu lepas Raya. Hurry up before too late! :D

6 comments:

fiqah hamed said...

fiqah pun dah order harituh..tak sabar menunggu pak cik posmen hantarkan..hehe.. (:

Dianaa said...

@fiqah hamed; hee, tak sabar sebab benda tu comel kan :D

♥ Cik Zack ♥ said...

comel gilaaa kot. huhuhu :DD

Dianaa said...

@♥ Cik Zack ♥; kaaan? :D order la :D

Iha Zaliza said...

Kawaii~ err adakah sekarang Mira masih aktif buat knit doll? dah bulan 3 baru iha nampak entri ni.. -_-

Dianaa said...

@Iha Zaliza; yup, mira still buat bisnes knit doll tu :)