P1 AGAIN!

July 25, 2012


Assalamualaikum reader,

Harini baru settle bab internet. Sebenarnya dah lama nak pasang internet kat rumah ni. Tapi tu la, macam-macam masalah la yang ada. Haihh. Sebelum ni family guna Unifi. Kat Kuala Terengganu ni takde line untuk Unifi lagi. So kitorang pun kena cari internet lain. Agak sedih la juga sebab tak dapat nak blogging. Ambil masa juga nak settle bab internet ni.

Dekat 2 bulan kat Kuala Terengganu ni, baru sekarang dapat pakai internet dengan senang. Gila kau tak blogging dalam 2 bulan? Nuffnang pun macam merajuk je sampai tak bagi BE kat aku bulan ni. Bulan lepas dapat ciput je. Maybe sebab aku tak aktif agaknya.
Sebelum ni abah dah beli P1, tapi kemain lama lagi nak tunggu aktif. Dekat seminggu juga la tunggu. Last-last nak cancel yang tu and beli lain. Still P1. Tapi pakai Biz punya. Senang, unlimited kuata! Mengadap la laptop sampai lebam, haha!

Nak tunggu Unifi, alahai! Kat sini tahun depan baru ada line Unifi. Apahal la LAME sangat ek? Slow la, tak suka! #sorry orang Terengganu. But seriously, aku masih takbole nak rasa selesa kat sini. Tak tau kenapa. Berbeza gila dengan KL! Takpe, lama-lama nanti insyaAllah aku biasa. Doakan la ek.

Ehem! Maybe aku buat Giveaway lagi, tapi sebelum raya. InsyaAllah ada rezeki, aku buat la ea :)


Bye!

You Might Also Like

2 comments

  1. p1 laju tp kdng2 support die cam x bagus sgt.

    my blog http://www.kotak-lirik-lagu.com

    ReplyDelete