Birthday

It's my birthday!

July 27, 2012


Asslamualaikum,

76-happy-birthday-01_large
Today is my birthday! YEAY! :D

Sesetengah kawan FB / Twitter yang wish harini;







Ramai lagi yg wish sebenarnya. Kat phone cuma ada 3 orang je yg wish. Hadiah takde :( tapi Maxis baik hati, dia bagi free call harini. YEAYY! Korang taknak bagi hadiah ke? Bagi 40 sen pun boleh la. Macam mana? Haa, biasa la. Klik SINI dan SINI. Hihi :3
#kalau nak aku klik korang punya balik, tinggalkan link kat komen k? Teheee :D

Thank you so much untuk yang wish birthday aku harini. Aku hargai sangat-sangat. Tak tipu k.
Birthday masa bulan Ramadhan. Takbole nak celebrate :'( celebrate masa berbuka je la :)

Okay la, tak banyak nak update pun sebenarnya. Hihi.
Bye!

You Might Also Like

19 comments

  1. happy birthday. your birthday same like me :)

    ReplyDelete
  2. @Budak Ewan; thanks. eh yeke? hihi! happy birthday to you too :D

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday :D salam perkenalan dari sayaaaa XD blog walking sini :)

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday :D salam perkenalan dari sayaaaa XD blog walking sini :)

    ReplyDelete
  5. @Ezy Chiaki; thanks. selamat berpuasa juga :)

    ReplyDelete
  6. selamat panjang umur, dik.. :)

    ReplyDelete
  7. happy birthday diana :)
    oh, sory tak respond pasal GA tu, iera memang tak dapat online buat mase tu, sekarang ni dpt online kejap, sbb esok balek keje semula. kalau takde rezeki takpela :) terima kasih.

    ReplyDelete
  8. @*NurSyahieraDahhari*; thanks :)
    eh, Iera menang ke? takpe la. bagi je details :)

    ReplyDelete