Birthday

Birthday surprise!

July 28, 2012


Assalamualaikum,
Ni cerita semalam, tapi baru harini update sebab semalam memang busy sikit. Hihi :D

Tumblr_l9sajp8jsm1qzkfbpo1_500_large
*gambar hiasan*
Semalam lepak kat depan rumah, bergayut dengan kawan kem dulu. Sambil-sambil tu online and blogwalking kejap. Masa tengah borak-borak, tiba-tiba abah minta lighter. Aku bagi la lighter tu, lepas tu abah tutup lampu kat luar. Ah sudah, pesal pula ni? Aku suruh abah buka lampu balik.
Tiba-tiba adik perempuan aku yang Darlina tu keluar bawa kek. Aaahhhhhhh! Apa ni? Apa ni?! Hahaa! Sumpah tak sangka aku dapat surprise macam tu. Hihi! Aku pun apa lagi, menangis la! Lepas tu mak keluar, mak cakap mak takde apa nak bagi, cuma kek je. Tehee :D tu pun dah buat aku terharu k. Terima kasih mak :-* even kek tu kecik, tu pun dah cukup tau. Hihi, memang happy gila la.

Thanks mak untuk kek tu :') love you :-*

You Might Also Like

6 comments