Outting with friends

Last hangout,

June 08, 2012


Assalamualaikum reader,
takde apa nak update, cuma nak tunjuk gambar-gambar yang sempat kitorang captured masa last hang dengan kawan-kawan kat KL ;)



We're having our breakfast at McD KL Sentral :)
YUMMY! :D


Aaaaaahhhhhh! Nampak DOMO besar kat Times Square!
*again* AAAAHHHHHHH! xD


Lunch at Subway Times Square ;)
Nina dengan bf dia je yang makan.


Smileeee! :)


It's Zhariff :)


Kena paksa main kat Cosmo World :D
*siap share duit tau, hihi


Meet Cosmo :D


Me, Shasha, Nina and K.A je yang main benda ni
*rasa macam nak termuntah woi! ._.


Aku tak main yang ni. Mau teleng kepala kau nanti doe, haha. Sakit tengkuk oh bila main yang ni.


Tengah fikir nak main yang mana pula :D


Zhariff kena ngorat dengan Cosmo.
*si Cosmo tu minta number phone Zhariff, comel je. hihi :D


Gayattt! Wa tak main yang ini juga :/


Bumper Car!
Tak main juga sebab tak minat.

Ada banyak lagi game yang kitorang main, tapi battery camera dah habis. So tak dapat nak share. Huhu. Kalau nak diikutkan, aku taknak masuk pun Cosmo World ni sebenarnya. Tapi kesian tengok diorang yang excited ni nak main, so aku pun join la.
Zhariff tu pun tak cukup duit nak main. So kitorang berempat share duit and bagi kat Zhariff. Hihi :D Zhariff rasa bersalah gila.
Aku pula nak kata happy tu, happy la juga. Tapi dalam masa yang sama, I'm not okay. It's personal things. Hm, sorry.

Haa, lepas berseronok kat Cosmo World, kitorang pi makan kat Hot & Roll. First time aku makan kat sana k. And thanks to K.A sebab belanja aku makan kat situ. Murah je pun tapi memang time tu aku cuma ada duit tambang balik je. Hihi :D btw, pedas woi makan tu! ._. tapi memang sedap ;)

Thanks guys :*

You Might Also Like

6 comments

  1. best nya. mcd, subway n hot n roll all in one day. haha

    ReplyDelete
  2. Bestnyaa.rasa nak join pula.hahah

    ReplyDelete
  3. @Mun; haha, memang best la dapat makan en :D

    ReplyDelete
  4. @Apeach Blogspot; haha, tu la. time tu Apeach takde kat KL :p

    ReplyDelete