Keyword

Keyword #16

June 21, 2012


Assalamualaikum reader,
Malam ni aku tengok keyword kat Nuffnang. Ntah pape je tau keyword ni -____-
Nampak keyword yang last tu? Ntah pape je tau. Ada ke putus cinta dalam blog aku ni? Putus cinta tahun lepas ada lah. Amboii, kemain lagi search pasal cinta ea? Hahaa :D
Takpe, ada masa nanti aku update pasal cinta. Tapi takde la hebat mana. Cuma berdasarkan pengalaman sebagai seorang perempuan yang pernah dan sedang bercinta, hihi :)
#harap2 lepas ni takde keyword yang merepek lagi


Bye!

You Might Also Like

2 comments

  1. hha. selalu keyword merapu jeh kan masuk dlm blog kita. ngeh3

    ReplyDelete
  2. @syAzAnA; tau takpeee. merepek je ohh

    ReplyDelete